21. 2. 2013 Superliga (6) KOMENTÁŘŮ

Havířov v Brně nestačil, Buldoci si desítkou zvyšovali sebevědomí

 



Brněnští Buldoci bodovali i v sedmém utkání v řadě. Proti Havířovu se ale na vítězství ani nenadřeli. Vítězství 10:2 bylo hodně snadné, zářil ale Jakub Mendrek, který zařídil hned pět gólů.

Buldoci přilákali na halu na Vodově ulici opět přes čtyři stovky diváků, a i když jim v utkání s Havířovem v podstatě vůbec o nic nešlo, už v první třetině odskočili nevýraznému soupeři na rozdíl čtyř gólů.

Motivaci mělo mít spíše Torpedo, které ještě na dálku bojuje s Libercem o to, kdo začne play down z přijatelnější 11. pozice.

Jenže hosté prostě jen ukázali, proč jsou nejhorším týmem extraligy. Zaostávali v pohybu i v aktivitě a do zápasu je nevrátila ani přesilovka. Naopak po bezzubém dobývání Jurčíkovy branky utekl skoro rovnou z trestné Jakub Menderk a navýšil na 5:0.

Torpedo se poprvé prosadilo až v polovině zápasu po akci Juhaňáka a i když brzy přidalo po pohledné kombinaci druhý gól, k obratu se neschylovalo.

Brno totiž ještě na konci druhé třetiny přidalo sedmý gól a v závěrečném dějství už jen pohodlně kontrolovalo skóre. Na konci duelu Buldoci ještě díky Davidu Coufalovi vyslyšeli přání diváků, kteří si přáli „desítku“.

Mužem zápasu se stal bezpochyby brněnský Mendrek, do havířovské klece nasázel hattrick a přidal další dvě asistence. Radost má i i Petr Jeski, který se konečně trefil do branky týmu, kde začínal s florbalem.


Bulldogs Brno – Torpedo Havířov 10:2 (4:0, 3:2, 3:0)

Branky: 6. Žižka (Coufal), 13. Kadlec (Komenda), 15. Kadlec (Žižka), 16. Mendrek (Kočí), 27. Mendrek (Jurčík), 28. Jeski (Mendrek), 39. Grich (Mendrek), 52. Mendrek (Grich), 53. Coufal (Komenda), 60. Coufal (Komenda) – 30. Juhaňák (Bezděčík), 35. Vydra (Varta). Rozhodčí: Nábělek, Štengl. Vyloučení: 2:1. Využití: 1:0. Diváci: 413.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*