25. 2. 2013 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

S takovým rozdílem gólů jsme moc nepočítali, přiznal Ekl

 



Když vyráželi na utkání s Vítkovicemi, měli jiné plány. A to nejen takové, že do Ostravy a zpět pojedou autobusem. Mladoboleslavští florbalisté si ale přivezli v neděli nad ránem domů debakl 1:8.

Zatímco proti Tatranu i Chodovu se Billy Boys vytáhli a oba duely vyhráli, tentokrát se s nadějí na body rozloučili už v polovině zápasu. A nakonec inkasovali osm gólů.

„S takovýmhle brankovým rozdílem jsme určitě nepočítali,“ přiznal útočník Jaromír Ekl. „No… povrch nám nesedí, to je stará známá věc… Pak ale rozhodly hlavně ty tři přesilovky, které Vítkovice využily,“ vypočítával důvod nezdaru.

Jenže ani v ofenzivě to tentokrát nebylo to pravé ořechová. Zapomněli Středočeši formu doma? „Spíš to bylo o tom, že Vítkovice opravdu dobře bránily a nepouštěly nás do šancí. Neměli jsme skoro žádné střely,“ přiznal Ekl.

Po vítězství Tatranu nad Chodovem může matematika možných výsledků posledního kola nakonec týmu Billy Boye pro zápasy play off opět přihrát do cesty tým Vítkovic.

„Tam už není co řešit. My musíme hlavně přejít čtvrtfinále a pak z té první čtyřky si není koho vybírat. Samozřejmě, pro nás by byly lepší pražské týmy, jednak co se týče povrchu, tak i kvůli vzdálenosti. Ale pokud chceme projít přes semifinále, tak musíme umět porazit každého,“ ví Jaromír Ekl.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • napsal:

    Božee, pořád výmluvy na povrch, proč zkrátka někdo neuzná, že Boleslav v tomhle zápase byla pouze sparing partnerem..? Koncert pro rytíře vítka:))

    • stačí číst napsal:

      „Spíš to bylo o tom, že Vítkovice opravdu dobře bránily a nepouštěly nás do šancí. Neměli jsme skoro žádné střely,“

      • N. napsal:

        „Samozřejmě, pro nás by byly lepší pražské týmy, jednak co se týče povrchu, tak i kvůli vzdálenosti. “ povrch povrch …

Napsat komentář

*