10. 3. 2013 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Future opět potrápili favorita, ale na výhru to nestačilo. Tatran, Vítkovice i Chodov mají druhé vítězství

 



Všichni favorité si v neděli připsali na svá konta i druhou výhru a na půdu soupeřů tak pojedou za velmi příznivého stavu s tím, že sérii mohou v následujících dvou zápasech ukončit. Největší úsilí musel vynaložit opět střešovický Tatran. Future se dokonce v úvodní části dostali do vedení, Střešovičtí skóre otočili, ale až do konce neměli nic jistého. Definitivní pojistku přidal až tři čtvrtě minuty před koncem Marek Vávra.

O ZÁPASU CHODOV – OSTRAVA ČTĚTE ZDE:

Chodov ovládl i druhý čtvrtfinálový zápas s Ostravou a v sérii se dostal do vedení 2:0. Hostům, které nevedl trenér Smeták, Chodovští utekli již v první třetině. Domácí pak náskok ještě zvyšovali a nakonec si připsali vysoké vítězství 9:2. Série se příští víkend přesune do Ostravy.

[youtube]http://youtu.be/lmcbp6ua9LE[/youtube]

O ZÁPASU VÍTKOVICE – BRNO ČTĚTE ZDE:

Brněnští Bulldogs vstřelili za dva zápasy ve Vítkovicích pouze tři branky a neměli tak moc šancí domácího favorita překvapit. Vítkovičtí si pohlídali i nedělní výsledek, splnili povinnost a po prvních dvou zápasech mají na kontě dvě vítězství.

O ZÁPASU TATRAN – FUTURE ČTĚTE ZDE:

Tatran se může radovat z výhry i ve druhém čtvrtfinálovém utkání s Future. Dramatický zápas se ze začátku vyvíjel lépe překvapivě pro hosty. Střešovičtí však zabrali, skóre otočili a byli to naopak Future, kteří museli dotahovat. Vítěznou branku nakonec vstřelil ve 48. minutě Milan Fridrich. Střešovice si už vedení pohlídali a nakonec zvítězili o dvě branky 7:5.

David Žďárský

David Žďárský


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*