Mladá Boleslav přijela do Vítkovic pokusit se narušit nadvládu prvního celku po základní části a odvézt si z moravskoslezské metropole alespoň jedno vítězství. To se hráčům okolo reprezentantů Fojty, Novotného a Slaného nepodařilo.
23. 3. 2009 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Musíme hrát zodpovědně celých šedesát minut, míní Stožický

 



V obou zápasech držela Mladá Boleslav své šance na vítězství dlouho ve svých rukou, jenže vždy v poslední chvíli začali úřadovat střelci Vítkovic a bylo po zápase.

„Musíme se celých šedesát minut soustředit na hru dozadu. Pokud to nebudeme plnit, nemůžeme proti takovému celku uspět. Nesmíme se občas nechat zlákat k přehnanému útočení, jako se tomu stalo v obou zápasech,“ sdělil mladoboleslavský kouč Jiří Stožický.

Nejblíže vítězství byli florbalisté z centra automobilového průmyslu u nás ve druhém zápase. V něm na začátku závěrečného dějství vedli o dvě branky, jenže nakonec o čtyři prohráli. I přesto za sebou zanechali dobrý dojem.

„Parádně nám vyšla první třetina, kde jsme dali pět branek. Chtěli jsme hrát ze zatažené obrany a proměňovat rychlé kontry, což se nám dařilo. Zase se ale budu opakovat. Nechali jsme se poté strhnout k útočení, otevřeli zadní vrátka a tím Vítkovice nepohrdly,“ myslí si Stožický.

Mladá Boleslav tak bude v domácím prostředí odvracet mečbol. „Vítkovice mají letos skvěle postavený mančaft. Mají dobré všechny pětky. Pokud chceme uspět, musíme hrát zodpovědně po všechna střídání. Pokud třeba na čtyři vypneme, soupeř to bude hned trestat,“ nabádá své svěřence jejich trenér.

Foto: Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*