1. 8. 2013 Superliga (24) KOMENTÁŘŮ

15 gólů v síti Chodova! Boleslav začala přípravu zostra

 



Mladá Boleslav v pondělním přípravném utkání hraném na domácí půdě skutečně potvrdila, že to s útokem na nejvyšší příčky myslí vážně. Boleslavští nastříleli Chodovu 15 (!) gólů a skvěle se uvedla hlavně nová posila Billy Boys – Jiří Curney. První ostrý start tak Boleslavským vyšel na výbornou!

Zápas se hrál na čtyři 20minutové části. Boleslav v půlce utkání protočila svou sestavu, ani to však nezastavilo její kanonádu. V prvních dvou čtvrtinách vedl boleslavskou ofenzivu hlavně Jiří Curney, nová posila Středočechů, který nasbíral 6 bodů (2+4).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0UMz6wH_-Wk[/youtube]

Jiří Curney do zápasu nastoupil v zajímavé útočné trojici společně s Petrem Salátem a Ondřejem Fojtou. Toto útočné trio mělo nakonec prsty v 6 brankách domácích.

Dařilo se i ostatním. Slušným výkonem se prezentovaly další posily – v brance Martin Novotný, jenž v polovině utkání vystřídal Lukáše Bauera, své kvality prokázali i bratři Chroustové, kteří utvořili útočnou formaci s Lukášem Studeným.

Právě Lukáš Studený se definitivně rozhodl zůstat v Mladé Boleslavi a ukončil svá přestupová jednání s Pardubicemi.

Na druhé straně Chodovu přípravný zápas moc nevyšel. Do Boleslavi přicestoval jen s jedním brankářem, a to s Martinem Zichem, z tradičních extraligových opor Pražanům chyběli Michal Kotlas, Ondřej Mikeš, David Bouša a Jan Barák.

Boleslavští tak ladí formu na nadcházející Czech Open. Ve skupině je čekají těžké zápasy s finalisty play off – švédským Dalenem a švýcarským týmem Floorball Köniz.

Výsledek:
Mladá Boleslav – TJ JM Chodov 15:4
Branky:
Studený 3, Ekl, Fojta, Salát a Curney 2, Bouška, Gwuźdź, Novák, Mátl – Ondrušek 2, Klápa, Boubelík.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*