Reprezentační obránce a kapitán extraligového FBC Pepino Ostrava Tomáš Chrápek se měl podle svých slov od 1. května hlásit ve švýcarském UHC Grünenmatt. Situace však tak jednoznačná není.
30. 4. 2009 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Rolf Franke: Ze Švýcarska zatím na stole nic nemám

 



„Tomáš zatím nepřinesl nic podepsaného. Pořád je hráčem Pepina,“ řekl manažer ostravského klubu Rolf Franke. „Se Švýcary jsme se dohadovali po telefonu. Říkal jsem jim, že mu nebudu bránit ve štěstí, ale nic konkrétního na stole není. Pokud neuvidím dohodu, tak se samozřejmě může stát, že neodejde nikam,“ podotkl Franke, který sice uznává Chrápkovy kvality, ale zároveň byl zklamaný z jeho výkonů v klubovém dresu.

„Jeho výkony v Pepinu nebyly tak převratné. Jako by byl smířený s tím, že sezona blbě dopadne. V zápasech nehrál ani polovinu toho, co ukázal v reprezentaci,“ mrzelo Frankeho.

Pokud Chrápek odejde, mělo by to být pro ostravský klub jediné výraznější oslabení kádru. „Nikdo jiný pryč nepůjde,“ ujišťoval Franke. „Ani si nemůžeme dovolit, aby někdo další odešel, protože chceme udržet kvalitu. I když hráče z juniorky na doplnění máme skvělé.“

Ostravští Žydel a Robenek se nyní připravují na juniorské mistrovství světa, zkušenosti se seniorskou extraligou mají už i Polášek a Hanic. „A je tam třeba ještě Vojtíšek. Tihle kluci dostanou svou šanci,“ poznamenal Franke.

Posily z jiných klubů manažer Pepina teprve řeší. „Zatím není nic ve fázi, že by to bylo podepsané. Kluky, o které máme zájem, budeme řešit, ale jednání jsou zdlouhavá. Ovšem pár jich máme rozpracovaných,“ dodal Rolf Franke.

Foto: Martin Neužil


Autor: Viktor Černík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*