17. 9. 2013 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran pod Ještědem naděloval, Slavík a Riebauer zkompletovali hattrick

 



Jen 1. třetinu držel Liberec v televizní dohrávce 2. kola extraligy naději na příznivý výsledek. Pak se Střešovičtí rozstříleli a jejich kanonáda se zastavila až na číslovce 10. Tři výstavní trefy vytáhl ze svého repertoáru junior v sestavě Tatranu Jakub Slavík, hattrick přidal rovněž Ondřej Riebauer. Tatran si odváží ze severu Čech vysoké vítězství 10:2.

Liberečtí nastoupili na svého soupeře s velkým odhodláním uhrát slušný výsledek. Hlavně domácí obrana nedávala střešovickým hráčům moc prostoru, což v několika tvrdých soubojích pocítil například i Marek Vávra.

Přesto se však Střešovicím podařilo jít v úvodní části do vedení. Do šibenice Vaníčkovy branky totiž pověsil svou střelu Jakub Slavík. To bylo však v úvodní dvacetiminutovce vše.

Hosté rozehráli svůj střelecký koncert až v prostřední části a opět to byl Slavík, kdo přišpendlil svou trefu za záda libereckého gólmana. Ten i přes nepříznivé skóre stále držel svůj tým nad vodou.

Tatran pak začal přidávat branky jako na běžícím páse. Liberec dokázal pouze snížit a několikrát si vylámal zuby na skvělém gólmanovi Tomáši Kafkovi. Slavík už ve 2. třetině zkompletoval hattrick a řekl si tak o cenu diváků pro nejlepšího hráče televizního utkání.

Hosté se nezastavili ani v poslední části a i nadále zvyšovali rozdíl ve skóre. V samém závěru se podařilo dosáhnout hattricku také Ondřeji Riebauerovi, který 2x zakončoval do odkryté branky. Tatran si tak z Liberce odváží vysokou výhru.

Výsledek:
FBC Liberec – Tatran Střešovice 2:10 (0:1, 1:5, 1:4)

Branky a nahrávky: 35. Chvojka (J. Krupička), 53. Chvojka – 5. Slavík (M. Podhráský), 26. Slavík (M. Podhráský), 30. Nushart, 34. M. Vávra (T. Vávra), 36. Riebauer (M. Podhráský), 38. Slavík (Fridrich), 41. M. Vávra (Gruber), 46. Nushart (Richter), 55. Riebauer (M. Podhráský), 57. Riebauer (Heřmanský). Rozhodčí: Nábělek, Štengl (známka 3/5). Vyloučení: 0:2. Bez využití. Diváci: 460.

Hvězdy zápasu:
*** Jakub Slavík
** Michal Podhráský
* Tomáš Kafka


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*