8. 10. 2013 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Junior Kopecký okusí extraligu již ve třetím klubu, z Chodova míří do Bohemians

 



Florbalově vyrůstal v Ústí nad Labem, pak přesídlil do České Lípy, aby si ho následně vyhlédli pražští Future. Cestování Viktora Kopeckého mezi jednotlivými kluby však nekončí. Bývalý juniorský reprezentant po sezoně zamířil z Future na pražský Chodov. Jenže s týmem z Jižního Města se již po dvou kolech rozloučil a přestoupil do Bohemians.A od působení v novém týmu si hodně slibuje. „Na nové angažmá se těším. Zatím se v Bohemce cítím výborně a florbal mě tady zase začal bavit. Je zde výborný kolektiv, takže si nemůžu absolutně na nic stěžovat,“ říká spokojeně šikovný útočník.

Jeho konec na pražském Chodově byl náhlý a celkem rychlý. Kopecký nastoupil za tým z Jižního Města pouze ke dvěma zápasům. „O přestupu se rozhodlo hned na začátku sezony po dvou extraligových kolech,“ přiznává sám.

V Bohemians bude mít možnost potkat třeba Aleše Höffera, se kterým společně nastupoval v juniorském týmu SSK Future. A navíc se u klokanů může setkat i s některými spoluhráči z juniorské reprezentace. Bohemians se přece netají tím, že do sestavy rádi zapojují mladé hráče.

Zelenobílí by letos rádi pronikli do play off. A meta to zatím není nereálná, svěřenci Michala Jedličky doposud obrali o body třeba i Vítkovice. „Cíl je asi jediný, a to dostat se do play off a tam se pokusit potrápit jednoho z favoritů,“ popsal Kopecký, k čemu by chtěl klokanům pomoci.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • hloupejmagorr napsal:

    Viktor je velmi přeceňovaný hráč, sice využívá své dlouhé hokejky ke skvělým výpichům, ale má malej mozeček, je laxní v defensivní části a on se ještě diví…
    Jsem zvědav,jak se dnes popere se záludnými otázkami Jany Niklové a zda ji doslova ukáže,jaká je kapacita a to nejen haly na Jižním městě.

Napsat komentář

*