1. 3. 2014 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Brno a Vítkovice? Je to pořád dokola, říká Ondráček

 



Počtvrté v řadě a posedmé v historii. Brno bude ve čtvrtfinále play off opět bojovat s Vítkovicemi. Ani jednou nepostoupilo, a tak se v kabině Buldoků mluví o prolomení série.

Brněnští florbalisté snad nepamatují v play off jiného soupeře. Celkem 8x za sebou vypadli už ve čtvrtfinále, v posledních 3 letech jim vždy stopku vystavily právě Vítkovice. „Každý rok je to stále dokola. Vyhlašujeme, že teď už to musí přijít, ale pak si to poděláme. Věříme, že letos to můžeme zlomit, ale jdeme do série jako outsider,“ uvedl v rozhovoru pro Brněnský deník jeden z nejzkušenějších hráčů týmu Luděk Ondráček.

Brnu rozhodně nesedí vítkovický celoplošný presink. Letos s nimi oba zápasy prohrálo, za poslední 3 roky má se svým příštím soupeřem na kontě jen jedno vítězství! „Na každém systému se dá najít chyba. Jde jen o to ji odhalit a využít,“ dodal Ondráček.

Buldoky v sezoně vede už třetí hlavní trenér. Výsledky se však pod taktovkou Rudolfa Škubala výrazně zlepšily, také kádr se ustálil. Kouč Brna proto zbraně neskládá. „Vítkovice hrají atypickým stylem. To ale neznamená, že před sérií cítíme frustraci,“ naráží Škubal na klasický vítkovický styl s celoplošnou osobní obranou.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*