7. 5. 2014 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Jánský bude v Liberci asistent Nesměráka

 



Liberec hlásí příchod staronové posily do realizačního týmu. Lukáš Nesměrák bude mít po ruce Jana Jánského, bývalého hráče libereckého klubu, který už však má bohaté zkušenosti s trénováním. U libereckého A týmu naposledy působil v sezoně 2011/12, kdy dělal asistenta tehdejšímu hlavnímu trenérovi Zdeňku Skružnému.

Jánský se po několika letech hráčské kariéry musel rozhodnout, zda podstoupí operaci, aby mohl pokračovat na vrcholné úrovni. K operaci však nakonec nedošlo, a tak se Jánský přesunul na lavičku, kde už stihl nasbírat cenné zkušenosti.

Od florbalu si dal Jánský pauzu. „Upřímně řečeno, můj návrat je dřívější, než jsem předpokládal. V hlavě jsem měl spíše návrat k dětským kategoriím v době, kdy bude má dcera větší. Chtěl jsem dětem předávat to, co jsem se za dobu trénování elitních kategorií naučil a pochytil,“ říká Jánský pro klubové stránky.

A jak vlastně k dohodě došlo? „Po konci loňské sezony jsem seděl na jedné společenské akci s Lukášem Nesměrákem, který mi již několikrát říkal, že by potřeboval asistenta, že trénovat sám se prostě nedá. Tak jsem po nějaké době přemýšlení Lukášovi nabídl, že mu pomůžu,“ osvětluje dohodu s nynějším koučem libereckého A týmu.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*