Zdravotními problémy sužovaný tým SSK Future možná do čtvrtfinále nasadí už i útočníka Marka Soukupa. Hráč, jehož slibně se rozvíjející kariéru zastavila četná zranění, se připravuje s týmem na duel s Mladou Boleslaví.
4. 3. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Návraty před play-off? Marek Soukup už trénuje s Future

 



„Marek dlouho laboroval se zraněním, ale v minulém týdnu se opět zapojil do tréninku. I když je to hodně zkušený a platný hráč, má tréninkové manko a do prvních zápasů asi ještě nezasáhne,“ prozradil serveru florbal.cz trenér Jiří Novák. Jeho návrat na hřiště by tak mohl být načasován na druhý čtvrtfinálový víkend.

Vyloučen je naopak návrat Jana Freunda. Ten si přetrhl křížové vazy v koleni a sezóna pro něj smolně skončila už na podzim. „Do sezóny už s ním bohužel počítat nemůžeme,“ přiznal trenér Future.

Marodku Future, kde je vedle Freunda i Krečmer, ale rozšířil ještě mladý obránce Ondřej Kadoch, který má zlomený nos.

Návrat důležitého hráče po zranění však ohlásila Mladá Boleslav. Do čtvrtfinále zasáhne už i Ondřej Fojta, který byl mimo hru od reprezentačního soustředění na začátku února.

„Ondra už normálně trénuje a zcela jistě nastoupí,“ hlásí trenér Jiří Stožický. I on má ale problémy s jedním z klíčových hráčů., po zápase ve Vítkovicích zůstal na marodce Petr Novotný. „Možná ještě budeme Petra šetřit. O to, zda nastoupí, rozhodne on sám,“ říká trenér Mladé Boleslavi.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*