Novým trenérem české florbalové reprezentace se stal Tomáš Trnavský, který v současné době působí ve Švýcarsku i jako sportovní manažer v elitním klubu UHC Grünenmatt. Bezprostředně po svém jmenování poskytl severu florbal.cz rozhovor.
25. 2. 2009 Reprezentace (0) KOMENTÁŘŮ

Trnavský: Jména asistentů ještě neprozradím

 



„Jsem samozřejmě rád, a vedení české florbalové unie už jsem poděkoval za důvěru. Věřím, že je dobré, že u národního týmu zůstal někdo, kdo v reprezentaci dlouhá léta působil. Vždycky pro mě nároďák hodně znamenal,“ řekl po svém jmenování Tomáš Trnavský. O tom, že se je vážným kandidátem na post trenéra národního se dověděl už minulý pátek, kdy jej vedení komise reprezentace v jeho sídle ve Švýcarsku navštívilo.

O tom, s kým bude Tomáš Trnavský spolupracovat, ještě není jasno. Jména asistentů prozradit nechtěl. „Nevím, jestli by bylo fér, aby se něco dostalo do médií dřív, než budu se samotnými trenéry dohodnutý,“ říká nový trenér reprezentace.

V úvahu možná připadá spolupráce s trenérem Tatranu Střešovice Petrem Ďarmekem, nebo vítkovickým Radomírem Mrázkem. Ti se v rozhovoru pro server florbal.cz nechali slyšet, že by si své účinkování na postu asistenta dokázali představit.

První prověrkou týmu, vedeného Tomášem Trnavským bude dubnový turnaj čtyř zemí ve Švédsku. „Ještě dříve ale určitě proběhne krátké soustředění a s širším kádrem bych rád absolvoval třeba jen jednodenní sraz v průběhu play-off,“ naznačil Trnavský své první plány.

Ještě dříve ale zřejmě bude muset absolvovat rozhovory se svými novými potencionálními svěřenci. „Nemyslím, že kluci, co v poslední době v reprezentaci působili, už jsou za zenitem. Jejich hráčská kariéra může určitě ještě pokračovat,“ naznačil nový trenér reprezentace, že počítá i s některými hráči z posledního výběru.

Foto: Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*