Švýcarské EFT je minulostí. Českým florbalistům se moc nevydařilo a samotní hráči moc dobře ví, proč to takhle dopadlo. Jedním z nich je i Daniel Šebek, který jak přiznává, čekal od „nádražní“ akce mnohem více.
27. 4. 2010 Reprezentace (0) KOMENTÁŘŮ

Bylo to jako letní turnaj, míní Šebek

 



Českému týmu to v zápasech nešlo. Doplácel zejména na individuální chyby. „Vůbec se nám to nevydařilo,“ stručně ale výstižně okomentoval reprezentační víkend český reprezentant Daniel Šebek.

Příčiny přitom hledá hned v několika aspektech. „Je možné, že to lehce ovlivnilo prostředí. Někdo může říct, že to mají stejné třeba i Švédi, jenže my v zápasech s nimi musíme hrozně bojovat a tohle prostředí nám v tom nepomohlo. Ale celkově jsme nezahráli to, na co máme a jak umíme. Dělali jsme hrozně individuálních chyb a neproměňovali jsme spoustu šancí,“ dodal Šebek.

Právě Šebek společně třeba s Cepkem nebo Skalíkem hráli takřka v domácím prostředí. „Z tohoto pohledu to bylo fajn. Přijelo se na mě podívat pár lidí z oblasti, kde bydlím,“ pousmál se Šebek.

Ten se na turnaj těšil, ale prostředí ho hodně zklamalo. „Čekal jsem to lepší. EFT beru jako jednu z vrcholných akcí a tohle mi přišlo jako letní turnaj. Šatny byly hrozný, když přišli diváci, tak nebyli vůbec v kontrastu se šumem nádražní haly vůbec slyšet. Prostě celkově to nebylo ono. Nevím, jak to hodnotí Švýcaři, nebavil jsem se s nimi. Ale oni to měli jako narozeniny, takže budou asi spokojení.“

Foto: Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*