Český reprezentační výběr čeká další velká akce. Ve Švýcarsku se na konci dubna rozjede další díl seriálu s názvem Euro Floorball Tour. My Vám přinášíme dvaadvacet jmen hráčů, kteří by měli do Zürichu odcestovat.
23. 3. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Nominace reprezentace na EFT ve Švýcarsku

 



Měsíc před začátkem akce dolaďují reprezentační trenéři finální nominaci pro švýcarskou misi. Ta bude další zkouškou české reprezentace před chystaným světovým šampionátem ve Finsku.

V hledáčku reprezentačního tria Trnavský-Vavrečka–Vítek je dvacet hráčů a dva brankáři. Zajímavostí je, že v hráčské nominaci figuruje hned devět florbalistů, jenž si v klubech plní povinnosti obránců.

V nominaci je také chodovský Adam Štegl, který už delší dobu laboruje se zraněným kotníkem a nedílnou součástí jeho image se staly francouzské hole.

„Zítra jdu na kontrolu a snad by mělo být vše v pořádku. Určitě ale hned nevlétnu do extraligového kolotoče, chce to začít pozvolna. S trenérem jsme domluvení, že na sobě budu pracovat, abych byl na EFT připravený. Teď mi začne dohánění fyzičky a udělám vše proto, abych byl na konci dubna stoprocentně připravený,“ nechal se slyšet nejmladší člen reprezentačního výběru Adam Štegl.

Euro Floorball Tour bude od 21. – 25. 4. 2010 hostit švýcarský Zürich. Čeští florbalisté zde odehrají utkání se Švýcarskem, Finskem a Švédskem. V ten samý termín čeká World Challenge ve Švédsku ženskou reprezentaci a juniorský výběr mužů sehraje dvojutkání s Finskem v České Třebové.

Nominace:

Brankaři: Tomáš Kafka, David Rytych.

Hráči do pole: Pavel Brus, Radim Cepek, Marek Deutsch, Milan Fridrich, Milan Garčar, Tomáš Chrápek, Aleš Jakůbek, Jan Jelínek, Matěj Jendrišák, Michal Kotlas, Petr Novotný, Martin Ostřanský, Martin Richter, Vojtěch Skalík, Tomáš Sladký, Štěpán Slaný, Daniel Šebek, Adam Štegl, Milan Tomašík, Aleš Zálesný.

Foto: Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*