Nejen, že o víkendu vrcholí boje v semifinále play-off. Na řadu opět přicházejí boje na druhé straně barikády. Ve druhém kole play-down se utká Havířov se Znojmem. Kdo po porážce v sérii spadne do první ligy a který celek si zahraje s poraženým finalistou první ligy baráž je otázkou. Mnohé o tom mohou napovědět první dva duely série.
27. 3. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Série o přežití startuje v Havířově

 



Souboj o všechno, souboj o poslední naději. I tak by se dala charakterizovat série druhého kola play-down mezi Havířovem a Znojmem. Oba týmy prohrály v prvním kole 0:3 na zápasy a potvrdily tak papírové předpoklady.

Znojmo letos prospalo úvod sezony a první body si svěřenci Libora Šťasty připsali až v patnáctém kole. Havířovské Torpedo postihla herní a výsledková krize ve druhé polovině základní části.

Historická bilance mluví pro Znojmo, které z celkových čtyř soutěžních utkání vyhrálo hned tři. Znojmo se v sérii bude muset stále obejít bez špílmachra a tahouna Ondřeje Mikeše, který se před dvěma měsíci podrobil operaci holenní kosti.

Největší pozor si budou muset dávat Jihomoravané na matadora extraligových palubovek Pavla Kožušníka. Ten je pro Havířov klíčový, zejména v přesilových hrách je znát jeho zkušenost.

Letošní vzájemná utkání:
Torpedo Havířov vs. TJ VHS Znojmo 2:3 p. a 4:3

Postavení v tabulce po ZČ:
11. Havířov, 17 bodů
12. Znojmo, 13 bodů

Stav série: 0:0

Foto: Petr Faraga


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*