Marcel Suchánek si třetí finálové utkání užil. Dlouho to dokonce vypadalo na to, že udrží čisté konto, nakonec se Tatranu přece jen podařilo strážce vítkovické svatyně překonat. Milan Fridrich už ale snižoval jen na 1:7.
10. 4. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Do Prahy už se vracet nebudeme, říká gólman Suchánek

 



Suchánek si po zápase přišel pro cenu za nejlepšího hráče domácích. O vítězství svého týmu ale nepochyboval. „My jsme si to pokazili v Praze. Nějak jsme ve druhém zápase mysleli, že to půjde samo. Měli jsme si přivézt vedení 2:0 a dneska to dokončit. Máme lepší tým než Tatran a opět jsme to prokázali,“ říká brankářská jednička modrobílých.

Střešovice se trápily, proti dokonale připraveným domácím se neprosadily. „My jsme to tentokrát vůbec nepodcenili. Měli jsme nastudované video, kluci plnili sto procent úkolů,“ liboval si Suchánek. I proto měl práci usnadněnou. Gólem Fridricha ale přišel o shotout. První řada Tatranu byla jedinou zbraní, která v sobotním dopoledni hrozila.

„Jedlička, Fridrich i Pahlen jsou nebezpeční. Ale víme o nich. Největší nebezpečí znamená asi Pahlen, ten je nevyzpytatelný,“ myslí si vítkovický brankář. Švéd však vyšel naprázdno.

I proto je Marcel Suchánek velký optimista. „Zítra to dokončíme, o tom nepochybuji. Na pátý zápas do Prahy se nepojede,“ hlásí sebevědomě.

Foto: Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*