Již dlouho dopředu byl avizovaný odchod Michala Soukupa z týmu SSK Future a proto nikoho nepřekvapí, že tento talentovaný forvard již absolvuje letní přípravu s týmem pražské Sparty. Člen širšího reprezentačního výběru by měl patřičně posílit ofenzívu loni osmého týmu extraligy.
10. 6. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Sparta má novou zbraň. Její jméno je Michal Soukup

 



„Již delší dobu jsem byl v kontaktu s Vencou Culkou a protože podmínky, které panují ve Spartě jsou pro mě ideální, nebylo proč váhat. Navíc zde znám spoustu kluků, takže i aklimatizace proběhla bez problémů,“ sdělil Michal Soukup.

Michal Soukup je tak dalším z řady zkušených hráčů, kteří opouštějí tým mladíků z SSK. Jeho góly a přihrávky budou žlutočerným jistě chybět. „Netroufám si tipovat, na jaké příčce bude po odchodu těch starších kluků Future hrát. Jsou to sice všichni šikovní hráči, bohužel jejich věk jim moc do karet hrát nebude,“ předpovídá autor třiadvaceti branek v loňské sezoně.

Dohromady toto šikovné prvé křídlo nasbíralo v extralize již více než dvě stě bodů, což jej řadí mezi nejlepších třicet hráčů v historii české nejvyšší soutěže.

„Věřím, že tento tým, který se ve Spartě buduje, má na to aby hrál vyrovnané zápasy s kýmkoliv v extralize. Doufám, že se mi podaří naplnit očekávání vedení. Jako každý florbalista chci hrát o ty nejvyšší příčky a nechat na hřišti vše,“ uzavřel Soukup.


Autor: Jaroslav Berka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*