Rasmus Enström ve čtvrtfinále MS. Foto: innebandymagazinet Rasmus Enström ve čtvrtfinále MS. Foto: innebandymagazinet
11. 12. 2014 Reprezentace (0) KOMENTÁŘŮ

Krvavá ústa a bez zubu! Je to idiot, pokud to udělal schválně, zlobí se Enström

 



I když Švédové tentokrát halu Scandinavium nezaplnili a formální čtvrtfinále s Estonskem vyhráli krutým rozdílem 17:0, o emoce nebyla nouze. Nejlepší hráč světa Rasmus Enström totiž nedohrál zápas. Po soupeřově úmyslném úderu loktem do obličeje přišel o zub.

To utkání pro něj začalo slavnostně. Ještě před hymnami mu Švédský florbalový svaz poděkoval za věrné služby a dostal ocenění za 50. start v národním týmu. Pak vystřihl parádní sólo, krásný gól, ale zápas nedohrál. Pět minut před koncem 2. třetiny odešel do kabiny a na konci zápasu už šišlal. „Pokud to udělal to schválně, je to idiot,“ komentoval situaci, po které pro něj utkání skončilo.

Ve studiu byl skleslý, ale nebral si servítky. Opomenul však říct, že sám předtím Rainera Komiho zbytečně strčil do zad. Reakce tak byla docela automatická.

Pravda, Komi mířil přesně a Enström se po direktu poroučel k zemi. „Ten zápas si aspoň budu pamatovat, i kvůli tomu vyraženému zubu,“ dodal pak v dalším rozhovoru s nadsázkou. „Byli jsme v souboji, drželi se. A když jsem vstal, měl jsem ústa plná krve,“ vyprávěl.

Možná se mu tak v pátek trochu pozmění plánovaný program. Bude muset k zubaři, ale na semifinále už prý bude fit.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*