Nový kouč Sokola Pardubice Ondřej Vichr. Foto: www.florbalpardubice.eu. Nový kouč Sokola Pardubice Ondřej Vichr. Foto: www.florbalpardubice.eu.
11. 4. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Pardubice mění trenéry, hlavním koučem bude Ondřej Vichr

 



Florbalistům Pardubic má v příští sezoně k vysněné účasti v play off pomoci nová trenérská dvojice. Tým kolem Martina Zozuláka přebírají Ondřej Vichr a Milan Koubek. Dosavadní kouč Martin Czeczinkar bude v klubu působit jako šéftrenér.

Právě student trenérské A licence Czeczinkar měl letos Východočechy konečně dostat do bojů o Superfinále a velkou část sezony to vypadalo, že se mu to podaří. Nakonec však Sokol v posledním kole základní části v duelu o všechno podlehl ostravskému FBC a sen se mu rozplynul.

V příští sezoně už budou Pardubice v extralize bojovat pod vedením zbrusu nové trenérské dvojice. První tým společně povedou Ondřej Vichr a Milan Koubek. Ačkoliv budou mít oba téměř totožné kompetence, hlavním koučem byl jmenován 31letý Vichr. Ten v minulosti odehrál za Pardubice v nejvyšší soutěži několik sezon a v letošním ročníku působil společně se svým předchůdcem Czeczinkarem u juniorského týmu, který právě dnes definitivně vybojoval postup do G2 ligy.

O 5 let starší Koubek zatím sbíral trenérské zkušenosti v mládežnickém florbale a v Pardubicích si udělal jméno díky úspěšnému působení u místních dorostenců.

Vedení východočeského oddílu však samozřejmě po smolném konci základní části nezatratilo ani Czeczinkara. „Pro změnu na trenérském postu jsme se rozhodli z důvodu dlouhodobější koncepce celého klubu, Martin u nás zůstává na pozici klubového šéftrenéra. Jsme přesvědčeni, že na této pozici lépe využijeme jeho potenciál pro jeho osobní i klubový rozvoj,“ řekl pro web Sokola předseda klubu Vít Drašar.


Autor: Redakce Florbal.cz



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*