Salibandycoach Salibandycoach
20. 4. 2015 Ostatní (0) KOMENTÁŘŮ

Salibandycoach! To je revoluce florbalového tréninku

 



Salibandycoach.cz přichází s revolučním florbalovým tréninkem! V České republice roste členská základna každým dnem, ale chybí dostatečné množství kvalitních a vzdělaných trenérů. Právě tento problém vyřešil Salibandycoach!

Trénink střelba vznikl ve spolupráci s nejlepšími českými florbalisty a byl doplněn o postřehy špičkových nejen českých trenérů. Náš trénink je fúze mnoholetých zkušeností hráčů a trenérů, které se nyní dostanou až k Tobě. Zkušenosti, know-how a tipy už nebudou výsadou pouze TOP týmů.

Naší filozofií je, aby se každý florbalista zlepšil na své maximum a tím posunout úroveň florbalu u nás dále. Jsme přesvědčení o tom, že pokud se většina florbalistů dostane k informacím, které do teď byly koncentrovány pouze v pár hlavách, začne se objevovat více florbalových talentů, než jsme byli zvyklí doposud.

Florbalový potenciál je v České republice neuvěřitelný a chceme udělat maximum pro to, aby měl každý možnost stát se špičkovým florbalistou. Pro začátek jsme si pro Tebe připravili trénink střelby. Kde si postupně ukážeme, vysvětlíme a rozebereme různé typy střel. Pokud se rozhodneš jít na cestu sebezdokonalování s námi, postupně ti ukážeme základy, které musíš dodržovat, aby tvá střela byla přesnější, tvrdší a pohotovější.

Díky našim tréninkům získáš také velké množství dalších výhod, slev a prostředků, které ti umožní být ještě lepší!

Přihlaš se a trénuj!


Autor: komerční sdělení



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*