28. 4. 2012 Reprezentace (0) KOMENTÁŘŮ

Juniorské výběry Finska a ČR hostí železniční křižovatka

 



Česká Třebová je o tomto víkendu hlavním městem juniorského florbalu. Do města, které je známé především jako velká železniční křižovatka, přijel výběr Finska, aby prověřil českou „devatenáctku“. Reprezentační výběry do 19 let změří síly ve dvou přátelských zápasech.

Před půlrokem v Brně prohráli Češi s Finskem 3:13 i díky tomu, že Seveřané měli v týmu o poznání víc starších hráčů. Teď už by měly být oba výběry vyrovnanější. „My i Finové nyní pracujeme s hráči ročníků 94 a 95, takže zápasy by měly být směrodatné,“ říká kouč českého výměru Tomáš Janeček.

Český tým, který se představí v České Třebové, by mohl být podobný tomu, jaký bude reprezentovat na mistrovství světa v květnu příštího roku. „Kostra týmu by měla být stejná, máme ale samozřejmě pár otazníků a před sebou ještě rok přípravy,“ dodává Janeček.

Česká juniorská reprezentace

Zatímco Češi jsou v České Třebové od pátku, to Finové přiletěli už v úterý a od středy mají ve východočeském městě soustředění.

„Už tu byli před dvěma lety a jsou tu asi spokojení. Jsou tu ideální podmínky, venkovní hřiště i hala, prostě vše. Mají více času na přípravu, jedou tři tréninky denně,“ říká druhý český trenér Jiří Kysel.

Obě přátelská přípravná utkání se odehrají na městském zimním stadionu, kde je položený Tarkett. Sobptní zápas začne v 18 hodin, nedělní odveta v 11 dopoledne.

ČESKÁ REPUBLIKA U19 – pro přípravná utkání s Finskem

Brankáři:
39 Jan Cimbálek
79 Jiří Heliks
92 Jakub Výtisk

Obránci:
2 Martin Kisugite
3 Jiří Pospíšil
4 Tomáš Svačinka
8 Daniel Šešulka
9 Martin Pražan
10 Jiří Šebesta
16 Petr Bezděčík

Útočníci:

5 Jan Fiala
6 Radek Formánek
7 Daniel Kroupa
12 Tadeáš Chroust
14 Jakub Mendrek
15 Patrik Michalík
17 Vojtěch Procházka
18 Jan Řehoř
19 Viktor Kopecký
20 David Smíšek
21 Radek Valeš


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • jjjj napsal:

    Katastrofa!!! 5:25 . Nevím nevím…asi je něco špatně….

  • cfbu haha napsal:

    Tak snad už jim dojde že tam někteří hráči nemají co dělat!

  • treneri ??? napsal:

    to bylo strašný, dopředu nic, dozadu ještě horší, herní systém žádnej, jen chaos… maj ti naši trenéři vůbec nějaký licence? hodnotit superfinále z VIP salonku by jim šlo, ale samotný koučování a příprava mančaftu tragédie… prohrát v přípravě ok, ale dostat takhle nalupáno, navíc po bezkrevnym výkonu, to je na vyhazov trenérů, dokud je ještě čas to zachránit…

Napsat komentář

*