29. 4. 2012 Reprezentace (11) KOMENTÁŘŮ

Junioři v odvetě podlehli Finsku 4:13

 



Čeští junioři prohráli v odvetném přátelském utkání v České Třebové s Finskem 4:13 a oproti sobotě zmírnili nepříznivý výsledek. Přesto je prohra o devět branek další tvrdou lekcí.

Zatímco v sobotu inkasovali Češi od Finů 25 gólů, v neděli se snažili uhrát přijatelnější výsledek. Rychlejší a pohyblivější Finové přesto zápas opět jasně ovládli.

Za český celek se dvakrát trefil brněnský Jakub Mendrek, na finské straně nastřílel hattrick Roni Laasonen.

Po přípravných zápasech v České Třebové je zřejmé, že současný výběr do 19 let je o poznání slabším týme, než jaký měla Česká republika v roce 2010. Tehdy Češi s Finskem sice jednou prohráli 2:8, také ale dokázali svého rivala přehrát poměrem 10:7.

Neděle:
ČESKÁ REBUBLIKA ´19 – Finsko ´19 4:13 (1:5, 0:4, 3:4)
Branky:
6. a 52 Mendrek, 51. Kisugite, 53. Kroupa – 23., 45. a 58. Laasonen, 4. a 17. Mertaniemi, 8. a 29. Kotovaara, 10. a 38. Peter Kotilainen, 10. a 33. Parviainen, 60. Turula. Rozhodčí: Gupfert, Ziegler (Něm.). Diváci: 201.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Tom napsal:

    To může napsat jen idiot „slabší tým“
    Má takovej tým,kterej vybrali trenéři!!

  • hans napsal:

    trenér Mrázek je jen jeden,to je co nám chybí

  • Sparťan napsal:

    Osobně jsem zvědavý, kolik hráčů z tohoto výběru bude hrát příští rok stabilně extraligu. Dávám šanci tak maximálně sedmi hráčům z tohoto výběru (někteří z nich hráli už letos). Věděl bych však minimálně o dalších třech hráčích jenom z Prahy (celkově jich může být samozřejmě víc), kteří budou hrát extraligu stabilně a v tomhle výběru pro mě nepochopitelně nejsou. Ale asi to bude pořádný rozdíl oproti minulým generacím, kde drtivá většina týmu měla zkušenost s nejvyšší soutěží.

    • penda napsal:

      většia bude…. ti kluci pujdou nahoru !

      • fanda napsal:

        tak maximálně s nosem nahoru – jinak nic neumějí, dostali studenou sprchu a snad jim to prospěje, u mužů nemají šanci se prosadit ani jeden

        • Martin napsal:

          A co jsi dokázal ty ty šašku? Sedět za počítačem a kritizovat ostatní umí každý.

          • fanda napsal:

            už jenom to, že někoho nazveš šaškem aniž by jsi jej znal, svědčí o tom, že ta čepička s cingrlátky ti sluší – jinak jsem to dotáhl na mistra sportu tzn.že jsem několikanásobný mistr republiky

        • Inkio napsal:

          Nedá mi to abych nezareagoval. Někteří už se prosazují. Co takový Mendrek s Řehořem?

          • Tom napsal:

            Jedinej hráč co hraje celou sezonu extraligu je Kisugite.

Napsat komentář

*