Veronika Rybičková je jednou z těch, které mění ELITE za Bohemians. Foto: benjiissnp.rajce.idnes.cz
21. 10. 2015 Reprezentace žen (0) KOMENTÁŘŮ

Reprezentace žen míří na EFT do Finska. I s Rybičkovou

 



Poslední ostrý test před mistrovstvím světa čeká na reprezentaci žen. V dějišti světového šampionátu, finském Tampere, se uskuteční závěrečný podnik série EuroFloorball Tour v tomto cyklu. Trenéři se netají tím, že některé hráčky ještě budou muset zabojovat o místo ve dvacítce vyvolených. V nominaci se udržela jediná hráčka z ELITE, Veronika Rybičková.

Jasněji je naopak na postu druhé brankářky. Hlavní trenér Miroslav Janovský už dopředu avizoval, že nejjistější pozici má Lenka Kubíčková a druhá brankářka by měla vzejít z tria Horňáková – Ranochová – Provázková, přičemž v nominaci na poslední turnaj před šampionátem je Ranochová.

Že se situace vyjasňuje, konečně potvrdil v tiskové zprávě sám hlavní trenér. „Situaci směrem k MS máme čím dál jasnější a otazníků je stále méně,“ uvedl Miroslav Janovský.

Primárně by se realizační tým chtěl zaměřit na obranu a sladění drobných nuancí ve hře jednotlivých formací. Mimo toto chceme potvrzení výkonnosti ze strany některých hráček, které by se také mohly na mistrovství světa případně objevit,“ komentoval hlavní trenér reprezentace.

Nominace reprezentace žen na turnaj série EuroFloorball Tour v Tampere:
Brankářky: Kubíčková (Vítkovice) a Ranochová (Chodov).

Hráčky do pole: Jarolímová, Řepková, Vojáčková a Vrátná (všechny Chodov), Enenkelová, Halfarová a K. Paloncyová (všechny Vítkovice), Billá a Čapková (obě Herbadent), Ratajová a Sládečková (obě SB-Pro, Finsko), Bočanová (Bohemians), Koníčková (NST, Finsko), Krupnová (Pixbo, Švédsko), Leierová (Liberec), Mlejnková (Red Ants, Švýcarsko), Rybičková (ELITE) a Urbánková (Mora, Švédsko).


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*