Martin Kubovič Martin Kubovič
12. 10. 2016 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Martin Kubovič opouští Tatran a vrací se na Slovensko. Chce pomoct mateřskému klubu

 



Slovenský reprezentant Martin Kubovič se po dohodě s vedením střešovického Tatranu vrací zpátky na Slovensko. V již rozběhnuté sezoně posílí řady Záhorské Bystrice.

Tatran slovenskému útočníkovi v odchodu nebránil. „Martin Kubovič u nás končí z osobních důvodů a vrací se zpět domů na Slovensko. Jeho přání jsme vyhověli a přestup do mateřského ŠK Hargašová Záhorská Bystrica jsme mu umožnili,“ řekl k odchodu Kuboviče Luděk Beneš, kouč střešovického A týmu.

„Zároveň máme dohodu, že v případě, že se jeho osobní situace nějak posune a bude chtít hrát opět florbal na nejvyšší úrovni, má u nás stále dveře otevřené,“ připouští Beneš návrat slovenského forvarda.

Kubovič by svým návratem na Slovensko chtěl vyjádřit podporu bývalého klubu. „Ano, chci pomoct svému mateřskému týmu,“ řekl k nečekanému přesunu sám útočník. „V Tatranu vše šlo, ale můj mateřský klub potřeboval nový náboj,“ dodal.

Martin Kubovič odehrál v dresu Tatranu celkem 37 zápasů, ve kterých si připsal 25 gólů a deset asistencí. V letošní sezoně pak nastoupil pouze k duelu v Pardubicích, po kterém se rozhodl vrátit domů.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*