Movember na Kladně: Tomáš Leipner a Dušan Přívara Movember na Kladně: Tomáš Leipner a Dušan Přívara
9. 11. 2016 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Kanonýři ukážou kníry! Kladno navíc kvůli Movemberu nastoupí ve speciálních dresech

 



Kanonýr, nosí knír! To je heslo listopadového na florbalovém Kladně. Středočeši se i letos rozhodli připojit k hnutí Movember. První listopadový den tak se Kanonýři oholili a jak jim raší vousy, bude vidět už při nedělním klání s Otrokovicemi.

A nepůjde samozřejmě jen o kníry. Kladenští posouvají celou akci o úroveň dál. V souboji rivalů o play off nastoupí v unikátních dresech, vyrobených poze pro tuto příležitost. Část z nich bude možné po utkání vydražit a část mohou fanoušci získat v soutěžích souvisejících s utkáním a nadací Movember.

Jeden vybraný dres bude dražen přímo v průběhu utkání a o tom, který to bude, mohou fanoušci rozhodnout v anketě, která probíhá na našem webu a na oficiální facebookové stránce Kanonýři Kladno. Výtěžek z dražby i z dobrovolného vstupného bude věnován na konto Movember.

„Já sám Movember podporuji již pátým rokem a jsem rád, že se mi díky mojí pozici povedlo zapojit celý klub. Podle mě ke sportu neodmyslitelně patří aktivity spojené se zdravím,“ říká bývalý hráč a manažer marketingu Tomáš Leipner.

Podpořit dobrou věc se rozhodli i členové a hráči Kanonýrů, aby upozornili na problém mužského zdraví. Z řad hráčů A týmu, jsou ambasadory letošního Movemberu Ondra Richtr, Dušan Přívara, Tomáš Richtr, Tonda Pertlík, Ondra Schuller, Tomáš Cmíral a Dominik Pech.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*