Patrik Dóža s Milošem Tylem. Foto: Facebook Florbal Chodov
24. 12. 2016 Ostatní (0) KOMENTÁŘŮ

Soupisky všech týmů superligy a extraligy, sestřihy a odkazy na onlajny!

 



Kromě článků jsou nedílnou součástí našeho webu i další záležitosti. Podívejte se v přehledném výčtu, co všechno jsme si pro vás v letošní sezoně přichystali.

Soupisky týmů

V sekci „superliga – kluby“ najdete podrobné info o všech 12 klubech mužské nejvyšší soutěže. Po rozkliknutí se můžete rovněž podívat na soupisku daného týmu. V databázi máme kádry všech 12 superligových týmů. U hráčů najdete základní informace a statistiky.

Do databáze jsme letos nově vložili také všechny týmy ženské extraligy. Listovat tak můžete mezi 12 soupiskami extraligových týmů. Databázi se snažíme v průběhu sezony aktualizovat.

Soupisky

Databáze zápasů

Databáze zápasů už je nedílnou součástí našeho webu. V pravé části stránky tak můžete sledovat program a výsledky z mužské superligy, ženské extraligy, 1. ligy mužů a ze švédské, švýcarské či finské nejvyšší ligy. U české superligy se můžete rovněž podívat na podrobné „reporty“ ze zápasů, které obsahují základní statistiky, tedy vstřelené branky, počet vyloučení, počet diváků apod.

Databáze zápasů

Videosestřihy

Ke všem zápasům mužské superligy a k některým duelům extraligy žen vkládáme i videosestřihy, které si vytvářejí samy týmy. Videa najdete buďto v databázi utkání v pravé části stránky u každého zápasu zvlášť anebo v sekci multimédia v dolní části našeho webu, kde se pravidelně objevují články obsahující souhrn všech sestřihů z uplynulého kola nebo období.

Videosestřihy

Onlajny ze zápasů

Díky spolupráci s webem Onlajny.com můžete prostřednictvím odkazů u každého zápasu superligy a extraligy žen sledovat aktuální změny skóre. Onlajny.com pokrývají duely z těchto dvou zmiňovaných soutěží. Vedle florbalu se věnují velmi širokému spektru sportů.

Onlajny

Sociální sítě

Samozřejmě nás najdete i na sociálních sítích. Aktivní jsme jak na Facebooku, tak na Twitteru. Zejména náš twitterový účet může být zajímavým zdrojem aktuálních informací ze světa florbalu. Zároveň se snažíme „retweetovat“ originální příspěvky z ostatních florbalových účtů. Do budoucna bychom rádi oživili náš Youtube kanál.

Facebookový profil

Twitterový účet

I naše práce má své nedostatky, které se snažíme snížit na minimum. Proto nás v případě, že máte nějakou připomínku, neváhejte kontaktovat na e-mailové adrese redakce@florbal.cz nebo nám napište na Facebooku.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*