26. 3. 2014 Švédsko (1) KOMENTÁŘŮ

Famózní obrat! Storvreta ovládla rozhodující duel s Mullsjö

 



Storvreta to nakonec dokázala! Ve čtvrtfinálové sérii švédské Superligy už prohrávala s Mullsjö 1:3 na zápasy, díky třem vítězstvím v řadě však dokázala sérii ovládnout a raduje se z postupu do semifinále. V něm se Mika Kohonen a spol. střetnou s AIK.

Storvreta se musela ve čtvrtfinále play off obejít bez svého kanonýra Hannese Öhmana, který se vzdal účasti ve vyřazovacích bojích kvůli tragické události v rodině. Do play off jeho spoluhráči vůbec nevstoupili dobře a po čtyřech zápasech prohrávala s Mullsjö, sedmým celkem základní části, 1:3 na zápasy.

Pak však přišel velký obrat. Favorit nejprve ztrátu dotáhl a v rozhodujícím sedmém utkání triumfoval v prodloužení. Postup Storvretě vystřelil v první minutě prodloužení Fredrik Holtz. Semifinále švédské nejvyšší soutěže startuje už tento týden. Storvreta v něm vyzve AIK, druhou dvojici tvoří Pixbo a Falun.

Storvreta – Mullsjö 6:5 (2:3, 3:2, 0:0 – 1:0) po prodl.
Branky: 11. a 33. Stenberg, 12. a 31. Sundstedt, 34. a 61. Holtz – 2. a 13. Nygardh, 6. Gillek, 38. Hadelund, 39. Van Keppel. Diváci: 2430.

Složení semifinálových dvojic:
Falun – Pixbo
Storvreta – AIK


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*