Pavel Brus. Foto: Český florbal Trenér Vítkovic Pavel Brus. Foto: Český florbal
7. 8. 2020 Czech Open (0) KOMENTÁŘŮ

CO2020: Jediným receptem k výhře je v tomto období koncentrace, hlásí Pavel Brus

 



Vítkovice jsou zatím v mužské elitě jediným týmem, který okusil vítězství, když porazily Otrokovice vysoko 10:2. Do nedělního zápasu s Bohemians tak půjdou v roli lídra skupiny se čtyřmi body na kontě, přesto nemají nic jisté. Jejich hlavní trenér Pavel Brus říká, že jediným receptem na vítězství v tomto období je koncentrace.

Vítkovice mají zatím 4 body, když porazily Otrokovice a zahrály remízu 5:5 s Tatranem Střešovice. „Těch možností letos moc není. Zápasů mezi námi již bylo dost, a tak jsme chtěli hrát i jiné zápasy,“ říká k dosavadnímu průběhu přípravy vítkovický trenér.

Co bylo nejtěžší poté, co se tým znovu sešel po koronavirové přestávce? „Některým chvíli samozřejmě trvalo shodit extra kila, ale kluci trénují poctivě, takže to nebyl nijak zásadní problém,“ hodnotí.

Zatím Ostravané sehráli dvě partie, v neděli je čeká souboj s Bohemians. „Víme, co umíme, a zároveň s čím máme problém. Hledáme ideální lajny, jsme v polovině přípravy. Chceme vyhrát a jediným receptem v tomto období je koncentrace. Hráči se teď nemohou spoléhat na nějaké automatismy. Nechceme taktizovat a hrát živelně,“ odkrývá plány pro zápas s druhým pražským týmem.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*