Matěj Surkoš slaví se spoluhráči gól do sítě Znojma. Foto: Bulldogs Brno, Český florbal Matěj Surkoš slaví se spoluhráči gól do sítě Znojma. Foto: Bulldogs Brno, Český florbal
6. 10. 2020 1. liga (0) KOMENTÁŘŮ

Bulldogs uspěli proti Znojmu, na čele 1. ligy stále Ústí a Karlovy Vary

 



Šesté kolo 1. ligy nezamávalo s pořadím na čele. Jak první Ústí, tak druhé Karlovy Vary dokázaly zvládly své venkovní zápasy. Díky lepšímu skóre stále vedou Severočeši. Jihomoravské derby mezi Bulldogs a Znojem se lépe vydařilo Brňanům, kteří vyhráli 5:3.

Až do 33. minuty platil vyrovnaný stav 1:1. Pak se prosadili Konečný a Koláčný a Bulldogs poprvé v duelu odskočili o dvě branky. Znojemští pak sice dokázali ještě dvakrát vsítit kontaktní branku, Brno už však tři body nepustilo. Dvěma góly se na výhře buldoků podílel Petr Koláčný.

„Soupeř přijel velmi dobře připraven, jeho hráči byli výborní v osobních soubojích a čekali na svou šanci. My jsme se s tím na začátku zápasu trochu prali, ale po nějaké době jsme se v tom soupeři vyrovnali,“ zhodnotil duel trenérů vítězů David Kyzlink. Brno vyhrálo potřetí z úvodních čtyř zápasů.

Venkovní vítězství zapsali Ústí a Karlovy Vary. Ústečtí vyhráli na hřišti brněnských Gullivers 7:1. O svém triumfu však definitivně rozhodli až v závěrečném dějství, ve kterém nasázeli domácím pět branek. Po dvou trefách zapsali Jan Peška a Vladimír Trčka. Karlovarští si po výhře 10:7 odvezli všechny body z Jaroměře. Bodově tradičně řádili Daniel Nicklas (2+3) a Michal Klápa (3+1).

Výsledky 6. kola 1. ligy:

FBC Letka – Start98 Kunratice 6:5
Sokol Brno I Gullivers – Florbal Ústí 1:7
TJ Slovan Havířov – FBC Štíři Č. Budějovice 5:8
TJ Sokol Jaroměř – FB Hurrican Karlovy Vary 7:10
Bulldogs Brno – TJ Znojmo 5:3
Kanonýři Kladno – Florbal Chomutov 21. 10.
Z.F.K. Petrovice – Torpedo Havířov odloženo

Předehrávka 8. kola 1. ligy:

Z.F.K. Petrovice – FBC Štíři Č. Budějovice 4:3

Sestřihy ze zápasů:


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*