Storvreta chce nastoupit do superfinále! Foto: Per Wiklund, www.perwiklund.se Storvreta chce nastoupit do superfinále! Foto: Per Wiklund, www.perwiklund.se
29. 4. 2021 Švédsko (0) KOMENTÁŘŮ

Superfinále bude! Postavíme tým, říká manažer Storvrety Ededahl. Zítra chce trénovat

 



Švédské mužské Superfinále je – zdá se – zachráněno! Storvreta nechala otestovat všechny své hráče a kromě jednoho jsou zatím výsledky negativní. To znamená, že v neděli bude schopná sestavit tým. Podle manažera Henrika Ededahla se pokusí v pátek večer o trénink.

Falun již do Superfinále prošel přes Kalmarsund poté, co se vzájemná semifinálová série za stavu 3:1 pro Falun zastavila, a nakonec byla zkontumována.

Nyní hrozilo, že se v Gävle neodehraje ani mužské Superfinále, které se má uskutečnit v neděli, ale Storvreta v úterý ohlásila, že její tým je v preventivní karanténě, poté, co rychlotest u jednoho z hráčů objevil koronavirus. Nyní je ale jasno. „Rychlotesty ukázaly u všech negativní výsledek, začínají se k nám dostávat také výsledky PCR testů, a ty jsou zatím také u negativní,“ řekl innebandymagazinet.se sportovní manažer Henrik Ededahl.

Je tak zřejmé, že se bude hrát. „Hráči se testovali v různých časech na různých místech. Zatím tedy nemáme všechny výsledky, ale každopádně víme, že v neděli budeme schopni sestavit tým,“ oddechl si.

Jestli v něm bude i zmíněný nakažený hráč, to se neví. „Výsledek jeho PCR testu byl pozitivní, nicméně za předpokladu dodržení karantény by již v sobotu mohl hrát. Každopádně se rozhodne na základě jeho zdravotního stavu, ale nyní nepociťuje příznaky nemoci a nemá žádné problémy,“ prozradil sportovní manažer.

Storvreta ale dost možná půjde do Superfinále bez tréninku. „Hráči mají zákaz se potkávat do doby, než budeme mít výsledky všech testů. Snad se nám poté podaří v pátek večer trénovat,“ přeje si Henrik Ededahl.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*