Pardubický tým se už společně chystá na příští superligovou sezonu. Foto: Sokoli Pardubice Pardubický tým se už společně chystá na příští superligovou sezonu. Foto: Sokoli Pardubice
30. 5. 2021 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Pardubice zahájily přípravu na novou sezonu

 



Pardubičtí Sokoli odstartovali společnou část letní přípravy na nadcházející superligový ročník. Tým Martina Zozuláka se musel vypořádat s několika odchody. Konec ve východočeském klubu ohlásili Radek Formánek, Václav Oubrecht a Jan Kourek. Výraznější posílení kádru se nejspíše konat nebude.

„Složení kádru je nyní s největší pravděpodobností uzavřené. Bohužel jsme nakonec po sezoně napočítali větší počet odchodů, a to hlavně mezi našimi obránci, ke kterým se ještě nyní přidal Marcel Lehký, jenž už není schopen skloubit svoje pracovní vytížení s tréninkovou zátěží,“ uvedl na prahu letního přípravného období Martin Zozulák, trenér a generální manažer Pardubic.

„Zároveň se nám nepodařilo přivést další nové hráče, i když jsme jich stejně jako loni oslovili relativně velké množství. Prostor tak určitě dostanou další mladíci z našeho juniorského týmu a s celou situací se prostě zvládneme poprat sami. Pozitivní je, že jsme dokázali udržet naše klíčové hráče Adama Šmída a Martina Haleše, přestože o ně byl u nás i v zahraniční zájem,“ přiznal Zozulák.

Sokolové obsadili v základní části uplynulé sezony 11. místo, následné play down se ale kvůli nemožnosti dohrát 1. ligu kompletně zrušilo, a tak měli Východočeši brzo volno. Od poloviny dubna se připravovali individuálně a nyní započali společnou část tréninků. V červnu pak sehrají několik přípravných duelů.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*