Matyáš Velc definitivně přestoupil do Pardubic. Foto: Sokoli Pardubice Matyáš Velc definitivně přestoupil do Pardubic. Foto: Sokoli Pardubice
22. 6. 2021 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Matyáš Velc natrvalo hráčem Pardubic

 



Uplynulou sezonu strávil v Pardubicích na hostování, nyní se stává kmenovým hráčem Sokolů. Odchovanec královéhradeckého florbalu Matyáš Velc přestupuje do týmu kouče Martina Zozuláka z pražské Sparty. V ročníku 2020/21 nasbíral 12 startů, ve kterých zapsal 9 bodů (6+3).

Jsem moc vděčný za to, že jsem v minulé sezoně dostal v Pardubicích šanci hostovat. Po zranění a nemoci jsme se dostal zpět do hry a každým zápasem jsem se v našlapané termínovce cítil lépe a lépe. Svůj vliv na tom také mělo to, že mám Pardubice blíže domovu. Po konci sezóny jsem věděl, že chci v týmu i nadále pokračovat a jsem rád, že se přestup povedl. Těším se na novou výzvu a věřím, že pomůžu Pardubicím dostat se o krok výše,“ řekl k trvalému přesunu do Pardubic 20letý Velc.

„S Matyášem jsme se v podstatě ihned po sezoně domluvili, že hostování z pražské Sparty přeměníme na přestup k nám. Maty je mladý hráč, který je navíc z našeho regionu, takže pro nás logicky dává smysl, abychom takové hráče v Pardubicích měli. Už v průběhu letošní sezony u nás ukázal, že může být platný a hlavně produktivní hráč a rozhodně je v něm potenciál, který se budeme snažit využít,“ uvedl generální manažer klubu a hlavní trenér A týmu Martin Zozulák.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*