Viktor Kopecký bude nově oblékat dres SKV. Foto: TJ Sokol Královské Vinohrady, Český florbal Viktor Kopecký bude nově oblékat dres SKV. Foto: TJ Sokol Královské Vinohrady, Český florbal
22. 6. 2021 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

SKV ulovilo zajímavou posilu do útoku! Žlutočerný dres obleče Viktor Kopecký

 



Vinohrady zareagovaly na odchod klíčového útočníka Martina Skřivánka a přivádějí ofenzivní posilu. Žlutočerné barvy bude od nového ročníku Livesport Superligy oblékat Viktor Kopecký, který naposledy působil v Bohemians.

Kopecký strávil poslední dvě sezony v dresu „klokanů“, uplynulý ročník 2020/21 však nedokončil. „Přemýšlel jsem, jestli ještě pokračovat v hraní na superligovém úrovni. Kamarád Daniel Cabejšek, se kterým jsem působil v Bohemians, mi říkal, jak to v SKV funguje a zda bych to nechtěl zkusit. Pak jsme si zavolali s trenéry a během deseti minut jsme se domluvili,“ dodal k novému angažmá.

Kopecký kromě Bohemians působil také ve Future, na Chodově a je odchovancem ústeckého florbalu. V Ústí rovněž zažil jednu superligovou sezonu, jinak v jeho dresu exceloval v 1. lize (111 utkání, 271 bodů). V nejvyšší soutěži má na svém kontě 128 zápasů, 83 branek a 41 asistencí.

S novým mužstvem by se rád vyvaroval play down. „Týmový cíl vidím v podobě vyhnutí se boje o záchranu. A když se zadaří, rádi bychom se podívali do play off. Co se týká osobní stránky, rád bych co nejvíce pomohl týmu k dosažení cíle v té roli, která mi bude přidělena,“ dodal Kopecký.

Bývalý hráč Bohemians je druhou posilou, kterou klub z Riegrových sadů oznámil. Tou první byl obránce David Ježek. Kopecký ve Vinohradech najde dva bývalé spoluhráče z Bohemians Štěpána Čudu a Daniela Cabejška. Ve vinohradském A týmu naopak končí Marian Jelínek, Radovan Vnuk, Jan Svoboda a Dominik Záň. Na Chodov odešel již zmíněný Martin Skřivánek.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*