David Ježek v dresu Sparty. Foto: ACEMA Sparta Praha David Ježek v dresu Sparty. Foto: ACEMA Sparta Praha
10. 6. 2021 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Vinohrady oznámily příchod Davida Ježka

 



Už měsíc se Vinohrady chystají na nový superligový ročník. Kádr týmu z Riegrových sadů doznal několika změn, a to jak směrem ven, tak směrem dovnitř.

Již před časem Chodov avizoval angažování šikovného centra Martina Skřivánka. V útoku tak trenérskému duu Michal Kotlas, David Bouša vznikne velká mezera a bude zajímavé sledovat, jak se ji vinohradští koučové budou snažit zacelit. Přeci jen ve Skřivánkovi měli sokolové velkého lídra na hřišti i mimo něj.

Tým z Královských Vinohrad navíc opouštějí také zkušení obránci Radovan Vnuk a Marian Jelínek, kteří se rozhodli ukončit své působení na nejvyšší úrovni. Vedení klubu se tak muselo porozhlédnout po posile do zadních řad. Tou by se měl stát David Ježek.

Ježek naposledy působil ve Spartě, kde strávil šest let. Předtím hrál za Tatran a hlavně za Liberec. Na svém kontě má dohromady 277 superligových zápasů, v nichž z pozice zadáka zapsal 79 bodů za 43 branek a 36 asistencí. V sezoně 2020/2021 si dal od florbalu pauzu. Teď se na superligová kolbiště vrací.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*