Juniorskou reprezentaci čeká kemp na Slovensku. Foto: Matyáš Klápa, Český florbal Juniorskou reprezentaci čeká kemp na Slovensku. Foto: Matyáš Klápa, Český florbal
1. 7. 2021 Reprezentace - Junioři (0) KOMENTÁŘŮ

Také juniorská reprezentace jede na Slovensko

 



Juniorskou reprezentaci čeká jedna z posledních přípravných akcí před světovým šampionátem, který se uskuteční v srpnu v Brně. Svěřenci kouče Jaroslava Berky se v Bratislavě utkají s domácím výběrem a s celkem Švýcarska. V týmu je jediný nováček Filip Šubert z Ostravy.

„Jsme moc rádi, že si budeme moct v rámci přípravy na mistrovství světa zahrát mezinárodní zápasy. Každá herní prověrka je pro nás důležitá,“ řekl trenér Berka pro Český florbal před odjezdem. Duel se Slovenskem je na programu v sobotu 3. července od 15 hodin, v neděli od 13 hodin se pak uskuteční střet se Švýcary.

„Nechceme odkrýt úplně všechny karty, ale chceme se zaměřovat na dílčí herní věci,“ dodal kouč juniorské reprezentace. Ta bude na domácím mistrovství obhajovat zlaté medaile z Halifaxu, kde český tým v roce 2019 exceloval a po finálové výhře nad Švédy oslavil senzační triumf.

Program juniorské reprezentace:

3. července, 15:00: Slovensko – Česko
4. července, 13:00: Švýcarsko – Česko

Nominace juniorské reprezentace:

Brankáři: Karel Hodík (Florbal Chodov), Tomáš Jurco (Tatran Střešovice).

Obránci: Matyáš Bachmaier (Kanonýři Kladno), Martin Čermák (FBC Liberec), Ondřej Kawulok (Florbal Ústí), Jan Malič, Michal Vojtíšek (oba FbŠ Bohemians), David Horký (Florbal Chodov), Lukáš Punčochář (Bulldogs Brno), Filip Šubert (FBC Ostrava).

Útočníci: Matouš Burian, Tomáš Hanák (oba Black Angels), Matěj Čermák, Martin Dolejš (oba Sparta Praha), Filip Forman, Matěj Pěnička (oba FbŠ Bohemians), Matěj Havlas, Vojtěch Klápa, Ondřej Papoušek (všichni Tatran Střešovice), Adam Hemerka (Florbal Mladá Boleslav), Petr Majer (Florbal Chodov), Šimon Stránský (FBC Liberec).


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*