Mikuláš Komárek, Florbal Mladá Boleslav Foto: Florbal Mladá Boleslav
7. 8. 2021 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Komárek se vrací do Prahy, je novou posilou Chodova. Pomůže na hřišti i mimo něj, věří Podhráský

 



Florbalisté Chodova hlásí zajímavou posilu. Do Prahy se totiž po působení v Mladé Boleslavi vrací Mikuláš Komárek, který si za své další působiště vybral právě klub z Prahy 11. Podle hlavního trenéra Davida Podhráského se jedná o dlouhodobě vytipovanou posilu, od které očekává, že týmu pomůže jak na hřišti, tak mimo něj.

Pětadvacetiletý bronzový medailista z juniorské kategorie vyzkouší v české nejvyšší soutěži třetí dres po Tatranu a Mladé Boleslavi. „V minulosti jsme již s Mikim párkrát v kontaktu byli, ale až teď vše zapadlo. Miki projevil velkou chuť nosit chodovský dres, což mě velmi potěšilo. Získáváme v něm univerzálního hráče, který je v nejlepším florbalovém věku a věřím, že nám výrazně pomůže na hřišti i mimo něj,“ uvedl v tiskové zprávě hlavní trenér superligového týmu David Podhráský o hráči, který pomáhal také Liberci s návratem do nejvyšší soutěže.

Samotný florbalista měl jasno, že po konci v řadách Boleslavi chce působit v Praze. „Po oslovení Chodovem následovalo velmi příjemné posezení s Honzou Barákem, po němž mi bylo jasné, že naše cíle a hodnoty jsou ve shodě a Chodov bude pro mě ideální florbalová destinace na další sezónu. Již teď se těším na nové spoluhráče a věřím, že pomůžu Chodovu naplnit jejich ambice, jež jsou jen ty nejvyšší,“ uvedl v tiskové zprávě oddílu Mikuláš Komárek.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*