25. 8. 2021 Podcasty (1) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Jak si povedou čeští junioři na domácím MS?

 



V Brně odstartuje po dlouhé době první větší mezinárodní akce. Čeští juniorští reprezentanti budou na domácím světovém šampionátu obhajovat zlato z Halifaxu, které vybojoval tým trenéra Jiřího Jakoubka v roce 2019. A právě bývalý kouč juniorského národního týmu byl hostem nového dílu Florbal.cz podcastu. Na dotazy odpovídali také zkušený florbalový odborník Petr Koutný a florbalový novinář a bývalý hráč Tatranu či Sparty Jakub Švejkovský.

V úvodu nového dílu Florbal.cz podcastu Jiří Jakoubek zavzpomínal, jaké kroky vedly k cestě za prvním florbalovým zlatem v historii českého florbalu. Svůj pohled přidal také zkušený kouč Petr Koutný. V dalším průběhu debaty se diskutovalo také o tvorbě nominace, o typologii a výběru hráčů nebo o důležitých aspektech juniorského florbalu.

V závěru diskutující rozebrali naděje českého týmu a rovněž to, jak důležitý bude samotný vstup do turnaje. A oba trenéři zmínili pár důležitých bodů k největším soupeřům českého týmu. Nový díl našeho podcastu najdete tradičně na Soundcloud, na Spotify, na Apple Podcasts a záznam živého vysílání můžete zhlédnout na našem Youtube kanálu.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

  • hudino napsal:

    Podcasty byly skvělým oživením, většinou i fajn hosté.

    Nerozumím, ale proč je pokaždé zván Švejk. Slyšet skoro pokaždé „souhlasím“, „bez debaty“, „nemám co dodat“, proč? Florbalový novinář, který se ale s přehledem Ramba nedá srovnat.

    A aktuální host Kuťas se vůbec nepovedl, oproti B. backcheckingu velké zklamání, vlastně nic neřekl, jen že je třeba srdíčko a Pepa Juha.
    „Aleš“ Jakoubek super 🙂

Napsat komentář

*