1. 9. 2021 Podcasty (0) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Češi opět zlatí. Co stojí za jejich triumfem?

 



Čeští junioři o víkendu senzačně obhájili zlato na domácím mistrovství světa v Brně. Družina kouče Berky ve finále po obratu zdolala Finsko 4:3 a po zásluze se mohla radovat z titulu. Co vedlo k zaslouženému úspěchu? Čím Češi přehrávali své soupeře? O tom všem byla řeč v dalším díle Florbal.cz podcastu.

Na otázky odpovídali brankář reprezentace a člen all star týmu uplynulého světového šampionátu Tomáš Jurco, trenér mistrů světa z roku 2019 Jiří Jakoubek a redaktor Florbal.cz Michal Dannhofer. Dá se tento úspěch porovnat s tím z roku 2019? A který tým byl případně silnější?

Češi se na turnaji prezentovali nátlakovou hrou, své soupeře vysoko napadali a nakonec zdolali jak Švédsko, tak Finsko. V novém díle našeho podcastu jsme detailně rozebrali, co k tomu vedlo. A proč jsou Švédové na ústupu a jaký bude případně další vývoj ve světové špičce? Nový díl najdete tradičně na Soundcloud, na Spotify, na Apple Podcasts a záznam živého vysílání můžete zhlédnout na našem Youtube kanálu. Přejeme příjemný poslech.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*