Hráčům Bohemians se před Vánocemi nedařilo, naposledy prohráli v Otrokovicích. Foto: Panthers Otrokovice Hráčům Bohemians se před Vánocemi nedařilo, naposledy prohráli v Otrokovicích. Foto: Panthers Otrokovice
22. 12. 2021 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Dohrávky: Bohemka padla počtvrté v řadě, Sparta otočila duel s Black Angels

 



Po restartu Livesport Superligy se klokanům nedaří. Svěřenci Michala Jedličky prohráli třetí utkání po světovém šampionátu a v součtu s listopadovou porážkou od Black Angels se jejich čekání na výhru protáhlo na měsíc. Naopak víkendové zaváhání s Pardubicemi napravila Sparta, která slaví dvě výhry. Tu druhou ale tvrdě vydřela.

Bohemians z posledních čtyř zápasů sesbírali pouze bod a v tabulce spadli na šestou příčku. V pondělní televizní dohrávce navíc zelenobílí inkasovali ostrý devítigólový direkt od Sparty. Ve středu pak padli na hřišti desátých Otrokovicemi. Klokanům hrubě nevyšla prostřední část, kterou prohráli 1:4.

Ačkoliv měli zelenobílí drtivý finiš, konkrétně čtyřgólový Patrik Šebek, na body to už Pražanům nestačilo. Vítězství panterů zpečetil trefou do prázdné branky Peter Nehila. Otrokovičtí vyhráli 9:7 a z posledních pěti ligových zápasů vytěžili tři výhry a výrazně si polepšili v boji o desátou příčku zaručující play off.

Sparťané o víkendu překvapivě padli s obrozenými Pardubicemi, teď se ale díky dvěma triumfům dostali na dostřel čtvrtému Chodovu. Výhru nad Black Angels však svěřenci Ondřeje Kašpárka museli vydolovat. Ještě na začátku třetí části totiž prohrávali 2:4. Pak se postupně prosadili Matěj Čermák, Mikuláš Krbec a Lukáš Ujhelyi a rudí nakonec brali všechny tři body.

Duel měl dohru v podobě potyčky na tribuně, do které se zapojili také hráči. Další zápasy Livesport Superligy jsou na programu hned po Novém roce. O víkendu 7. až 9. bude následovat dvoukolo.

Televizní dohrávka 19. kola Livesport Superligy:

Sparta Praha – FbŠ Bohemians 9:3 (2:1, 2:0, 5:2)
Branky: 5. Juha (Zeman), 17. M. Krbec (Ujhelyi), 28. Pruner (Kareš), 28. Košir (Křenek), 47. Zeman (Juha), 52. Zouzal (Kareš), 54. Matěj Čermák (Martin Beneš), 59. Garčar, 59. Zouzal (Zeman) – 13. Malič (F. Forman), 49. K. Krbec (Rod), 57. Malič (Petrák).

Dohrávky 17. kola Livesport Superligy:

Panthers Otrokovice – FbŠ Bohemians 9:7 (3:2, 4:1, 2:4)
Branky: 5. Červenka (Sovják), 7. Vykopal (M. Ležatka), 11. Červenka (Halama), 28. Gašparík, 34. Nehila (Červenka), 37. Nehila (Červenka), 40. Halama (Nehila), 43. Gašparík (Medek), 60. Nehila (Kohút) – 5. Petrák (Šebek), 14. Petrák (F. Forman), 27. Tomčo (K. Krbec), 51. Šebek (Malič), 53. Šebek (Malič), 56. Šebek (F. Forman), 59. Šebek (F. Forman).

Sparta Praha – Black Angels 5:4 (2:3, 0:1, 3:0)
Branky: 10. Kareš (Pruner), 15. Garčar (Ujhelyi), 42. Matěj Čermák (Juha), 49. M. Krbec (Martin Beneš), 50. Ujhelyi (M. Krbec) – 2. T. Hanák, 5. Hromada (J. Boček), 19. J. Boček (Obuškevič), 32. M. Boček (Hromada).


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*