Turnaje se v minulosti zúčastnil také Patrik Suchánek. Foto: Ladislav Káňa Turnaje se v minulosti zúčastnil také Patrik Suchánek. Foto: Ladislav Káňa
25. 3. 2022 Turnaje (1) KOMENTÁŘŮ

Ostrava Cup: Turnaj s dlouholetou tradicí

 



Největší florbalový turnaj na severní Moravě s více než 20 let dlouhou tradicí se vrací zpět do původního termínu. Ostrava cup se dva roky potýkal s covidovými opatřeními, které způsobily nemalé komplikace, ale letos je zpět v plné síle.

I přesto, že se ostravští pořadatelé museli dva roky prát s covidem a omezit tak i oslavy 20. výročí turnaje, ani jednou jim to nezabránilo turnaj uspořádat a dát tak možnost dětem sportovat. Pořádání florbalového turnaje v době covidu není jednoduché a přineslo to s sebou řadu komplikací.

V letošním roce to ale vypadá, že covid už nebude hrát takovou roli a Ostrava Cup se na to těší. Již tradičně se můžete těšit na centrum turnaje v Trojhalí na Nové Karolíně, které se nachází v blízkosti obchodního centra. V centru se můžete těšit na velké množství slev a akcí pro účastníky turnaje. I přesto, že Trojhalí je tradičním sídlem Ostravského turnaje, dočkáme se letos několika změn. Tou zásadní změnou pro účastníky turnaje je bezpochyby to, že se pořadatelé pro letošní rok rozhodli upustit od neoblíbených „kostek“ a položí na Trojhalí taekett. Zpět se vrací také druhé velké hřiště, které bývalo zvykem.

V minulosti se turnaj mohl pyšnit velkou účastí polských a slovenských týmů, což pořadatelé slibují i pro letošní ročník. Od prvních ročníku turnaje se zásadně posunuly technické možnosti dnešní doby a pořadatelé jdou s dobou. Týmy se mohou těšit na on-line registraci, která zkrátí nepříjemné čekání při řešení registrace na místě konání turnaje. Pro mimo ostravské týmy je navíc připravena možnost ubytování ve školách nebo v Ostravském hotelu Mercure.

Jako tradičně se i letos mohou účastníci turnaje těšit  na nemalé množství doprovodných akcí. Za zmínku určitě stojí volný vstup do Zoo Ostrava, volný vstup na koupaliště Čapkárna, sleva v Zábavním centru Horník, které disponuje Laser game, X virtuality nebo NERFkami. Chybět nemohou ani akce na jídlo a pití, třeba v KFC, McDonald`s, Subway, Ugo a mnohé další. Kompletní výčet turnajových slev naleznete zde: https://ostravacup.cz/junior/zobraz.asp?t=turnajove-akce.

I v této oblasti si pořadatelé pro letošní ročník připravili jednu novinku. Každý účastník turnaje si musí zakoupit individuální účastnický náramek a v minulosti bývalo  zvykem, že každý tým měl na soupisce jednoho trenéra zdarma. Pro letošní rok to ale neplatí a každý tým se může těšit na TŘI trenéry zdarma. Navíc se pořadatelský tým Ostrava cupu, i přes rostoucí náklady, rozhodl snížit startovné o 500 Kč.

Pokud se svým týmem ještě nemáte program v termínu 3. – 5. černa 2022, Ostrava cup je určitě dobrou volbou!


Autor: komerční sdělení



KOMENTÁŘE

  • Lukan napsal:

    Kolik se vybralo na tu Ukrajinu a kam poslalo? Když se tam muselo zdvojnásobit vstupné. Nikde se tím nikdo nepochlubil.

Napsat komentář

*