Foto: Florbal Mladá Boleslav Foto: Florbal Mladá Boleslav
4. 4. 2022 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Předvýběr.CZ bude nadále partnerem Boleslavi

 



Personální agentura Předvýběr.CZ bude generálním partnerem úřadujících českých florbalových šampionů i v nadcházejících třech sezonách, pod názvem Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav tedy budou desetinásobní čeští medailisté nejvyšší soutěže nastupovat nejméně do konce ročníku 2024/2025.

Předvýběr.CZ dlouhodobě podporuje mladoboleslavský florbal, partnerství trvá od sezony 2017/2018. V létě 2020 se česká personální agentura posunula do role titulárního partnera a původní dvouletá dohoda nyní dostává další tříleté pokračování. Obě strany podepsaly novou smlouvu do června 2025.

„Stáli jsme před variantou řešit roční opci, ale s Františkem Boudným z Předvýběru.CZ jsme se domluvili, že nebude uplatněna a podepíšeme novou, dlouhodobou smlouvu. Už v průběhu prosincového mistrovství světa v Helsinkách, které jsme společně navštívili, jsme řešili naši budoucnost a možnosti další spolupráce. Těší mě, že jsme došli k dohodě na nadcházející tři roky. V první sezoně našeho generálního partnerství jsme zažili velkou euforii z mistrovského titulu a máme radost, že Předvýběr.CZ chce být spojen s naší značkou i nadále, což je dobrá vizitka pro naši práci. Zároveň jsme se s Předvýběrem.CZ domluvili na výrazně vyšším celkovém plnění, díky kterému budeme moci nadále zkvalitňovat naši činnost,“ řekl generální manažer mladoboleslavského klubu Tomáš Pacák.

„Když jsme před dvěma lety uzavírali naše generální partnerství, byl jsem z něho nadšený a tenhle pocit ve mně nejen zůstal, ale ještě se za tu dobu prohloubil. Florbal ve mně vzbuzuje pozitivní emoce a chci, aby Předvýběr.CZ byl i dál spojený s klubem na nejvyšší úrovni v Česku. Ve společnosti lidí z Bolky je mi skvěle, jsou pro mě inspirativní svým přístupem ke sportu, který milují a je pro ně srdcovkou. Stejný vztah jsem si ke klubu vybudoval já a bylo by mi líto o to přijít. Těším se na další společné zážitky,“ řekl ředitel personální agentury Předvýběr.CZ František Boudný.

Personální agentura Předvýběr.CZ se pohybuje na českém trhu od roku 2008, sídlo má v Praze a další pobočky také v Brně, Ostravě a v Brtnici nedaleko Jihlavy. V roce 2021 dvojnásobně zvýšila počet svých personálních konzultantů. V aktuální sezoně Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav ovládl základní část Livesport Superligy a v sobotu 9. dubna si zahraje své páté Superfinále v řadě, v němž bude obhajovat loňský titul.


Autor: tisková zpráva klubu



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*