7. 4. 2022 Podcasty (1) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Superfinále bude souboj Lukášů v brankovišti. Tatran nekončí, je nastavený na titul při výročí, říká Krásný

 



Před superfinále florbalu 2022 přišel čas na další díl Florbal.cz podcastu. Moderátor Gustav Ondrejčík přivítal florbalového novináře Jakuba Švejkovského, novináře a komentátora stanice Nova Sport Tomáše Rambouska a poprvé také prezidenta Vítkovic Tomáše Krásného. O ženském superfinále pak promluvil florbalový novinář Michal Dannhofer.

Nejprve přišlo na semifinálovou sérii mezi Tatranem a Vítkovicemi. „Tatran připomínal nás v sezoně 2019, Tatran se naladil podobně, že tomu úspěchu obětuje všechno, při příležitosti 30 let klubu urvat superfinále a myslím si, že ještě nekončí,“ řekl Tomáš Krásný. „Vyhrál naprosto zaslouženě,“ uvedl.

Tomáš Rambousek pak predikoval velký souboj gólmanů v duelu o všechno. „Lukáš Kříž mě překvapil, loni jsem jej pomalu zatratil, ale dnes ukazuje, že je lídr Tatranu. Bude to souboj dvou Lukášů v brankovišti,“ říká.

Druhá semifinálová série mezi Boleslaví a Spartou se podle něj zlomila v pátém duelu. „Série se zlomila v pátém zápase, do toho nastoupila Sparta úplně bez energie a velmi snadno pustila Boleslav k mečbolu, pak už to bylo o tom, že Boleslav je zkušená, tak si to pohlídala,“ hodnotí.

Kdo jednoznačně zaujal, tak byl boleslavský obránce Petr Koláčný. „Petr Koláčný má dominantní tah na branku, nikdy jsem ho neviděl takto hladového, ale náhoda to nebude. Vždyť je hráč, který jel na dva šampionáty juniorů, to jsou talenti, je pak na nich, jestli to naplní,“ říká Jakub Švejkovský.

Tomáš Krásný nakonec varoval před silou Boleslavi. „V Boleslavi jsou pořád kluci, kterým stačí jedna šance na to, aby jí využili. Možná komunita přeje Tatranu, ale pořád bude čelit Boleslavi,“ varuje.

V ženském superfinále se pak premiérově představí FBC Ostrava proti Chodovu. „Myslím si, že pro oba týmy to jednoznačně bude intenzivní vítězství, na které jen tak nezapomenou. Mám v hlavě dva scénáře: obecně očekávám velmi defenzivní duel, což ale nemyslím negativně, v tom prvním zvítězí FBC, ačkoliv podle mého názoru nikoliv po šedesáti minutách, ve druhém zvítězí Chodov třeba 4:1, protože si FBC odehraje tu velkou premiéru v O2 Aréně před velkým publikem,“ predikuje Michal Dannhofer.

I. část – 0:00
Co se stalo s Vítkovicemi v semifinále extraligy žen?
II. část – 12:15
Predikce extraligového superfinále
III. část – 23:05
Čím Tatran v superlize zaskočil Vítkovice?
IV. část – 40:50
Ukázala Boleslav v semifinále nové tahouny?
V. část – 1:02:20
Hladká záchrana Vinohrad, sestup Hattricku
VI. část – 1:10:30
Predikce superligového superfinále


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*