Součástí reprezentace do 23 let je i Lukáš Punčochář, jenž si už vyzkoušel seniorské mistrovství světa. Foto: Martin Flousek, Český florbal Součástí reprezentace do 23 let je i Lukáš Punčochář, jenž si už vyzkoušel seniorské mistrovství světa. Foto: Martin Flousek, Český florbal
27. 4. 2022 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

První nominace do výběru U23

 



V polovině května se na svém prvním srazu sejde česká reprezentace do 23 let. Kemp absolvuje v Kutné Hoře. V nominaci, která spadá do kompetence hlavního trenéra seniorské reprezentace Jaroslava Berky, je hned pět hráčů střešovického Tatranu.

Tým bude mít v Kutné Hoře na starosti Jan Pazdera, který byl jako asistent u zlatých medailí z juniorského MS. „Je to velká příležitost pracovat s nejlepšími hráči, které v Čechách v rámci této věkové kategorie máme. Hodně se na to těším a zároveň si té možnosti vážím, protože je to pro mě jako pro trenéra tím největším možným oceněním,“ uvedl kouč pro Český florbal.

A vzápětí přidal pohled na to, co je hlavním záměrem nově vzniklého reprezentačního výběru. „Rozvoj hráčů a co nejvíce jim pomoci s přechodem z juniorského do mužského florbalu. Klíčové bude, kolik hráčů se dokáže do budoucna začlenit do seniorského A týmu,“ dodal. Tréninkový kemp se uskuteční od 13. do 15. května.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*