Martin Pánek bude hrát za prvoligové Znojmo Foto: Tatran Střešovice Martin Pánek bude hrát za prvoligové Znojmo Foto: Tatran Střešovice
29. 6. 2022 1. liga (1) KOMENTÁŘŮ

Martin Pánek v jednom kole! Hraní ve Znojmě spojí s pozicí hrajícího trenéra A-týmu Tatranu

 



Martin Pánek dává vale elitní hráčské kariéře v dresu Tatranu Střešovice, nadále se chce soustředit především na svou trenérskou činnost. S aktivním florbalem ale ještě nechtěl skončit, a tak se rozhodl využít možnosti hrát za domovské Znojmo, kam bude dojíždět. Současně bude nově hrajícím trenérem A-týmu Tatranu.

Martin Pánek hlásí po letech návrat do Znojma, když se rozhodl ukončit svou elitní hráčskou kariéru. „Realita mého konce jako hráče v Tatranu je taková, že se chci soustředit převážně na trénování dětí a mládeže v Tatranu a do budoucna i elitních týmů. Tím pádem už není čas na to trénovat 5x-6x týdně. Na druhou stranu ještě nejsem připraven s florbalem skončit úplně a chci si ho ještě užívat. A kde jinde si ho můžu užívat než ve Znojmě,“ uvedl v tiskové zprávě Znojma Pánek, který je v Tatranu hlavním trenérem elévů a koordinátorem přípravek a kroužků.

K tomu bude nově působit jako trenér také u střešovického A-týmu. „„V Tatranu nadále zůstanu jako pracovník klubu a trenér mládeže. Také budu nově působit jako hrající pomocný trenér u A-týmu Střešovic, díky čemuž se budu stále udržovat ve formě, abych ve Znojmě mohl odvádět 100% práci na hřišti,“ ujasnil sám Martin Pánek.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Expert napsal:

    Bůh! Znojmo získává velkou posilu, v loni hráli dobrý florbal. Martin Pánek je může posunout ještě o kus dál, byť toho asi moc nenatrénuje.

Napsat komentář

*