20. 3. 2011 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Pardubice stále žijí. Vynutily si pátý zápas

 



Ten kdo odepisoval Pardubice musí valit oči. Outsider extraligy se v prvním kole play down drží zuby nehty. Po vydařeném nedělním utkání srovnal stav série na 2:2 a vynutil si pátý rozhodující duel na půdě pražské Sparty.

Utkání bylo od začátku duelu vyrovnané a bylo cítit, o co se hraje. Oba celky se prezentovaly pozornou defenzívou, o čemž svědčí i čísla. První část totiž skončila bez branek.

Ve druhé třetině už začaly padat góly. Ve třicáté minutě se prosadil Vacík a před druhým odchodem do šaten zvýšil na rozdíl dvou branek navrátilec v dresu hráčů z města perníku Kunát.

Sparta tak měla o čem přemýšlet, ale srovnání hráčů v rudých dresech se pardubická palubovka nedočkala. Ba naopak. Na 3:0 zvýšil svou druhou trefou v utkání Kunát. Sparta jen kosmeticky upravila skóre v poslední minutě z hole Soukupa.

Pardubice si díky vítězství vynutily pátý zápas a jejich radost byla zřejmá. „Zvládli jsme to výborně jak takticky, tak i týmově. Byl to rozhodně náš nejlepší výkon v sezoně,“ radoval se kouč Pardubic Miroslav Janovský.

Statistika:

Sokol Pardubice – AC Sparta Praha Florbal 3:1 (0:0, 2:0, 1:1)

Branky: 30. Štěpán Vacík, 39. Jakub Kunát, 53. Jakub Kunát – 59. Michal Soukup. Rozhodčí: Daniel Bartošek – Michal Bartošek. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:1. Diváků: 85.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*