Vítkovice porazily Wiler, Tatran získal skalp Falunu. Foto: Matyáš Klápa, Floorball in Prague Vítkovice porazily Wiler, Tatran získal skalp Falunu. Foto: Matyáš Klápa, Floorball in Prague
12. 8. 2022 Czech Open (1) KOMENTÁŘŮ

CZECH OPEN 2022: Tatran porazil Falun, Vítkovice berou skalp Wileru. Ženy FBC za 6 bodů

 



Velmi zajímavé výsledky nabídl v elitních kategoriích druhý den výročního 30. ročníku Czech Open. Tatranu Střešovice se povedlo porazit Falun, Vítkovice pak ráno porazily švýcarský Wiler-Ersigen. V ženské elitě pak získaly florbalistky FBC Ostrava šest bodů a míří za postupem ve své skupině, daří se také florbalistkám Tatranu.

Největším překvapením pátečního programu je bezpochyby porážka Falunu od domácího Tatranu Střešovice. Ty sice ještě na začátku druhé třetiny prohrávaly 1:2 po brance Aldeeba, poté se ale zúročila poctivá defenzivní práce domácího týmu. Na konci druhé třetiny vyrovnal Meliš a ve třetí části už se prosadili jen hráči Tatranu: Kreysa s Piskáčkem.

Tatran tak navázal na úspěch Vítkovic, které porazily Wiler-Ersigen 7:4. V zápase prohrávaly pouze jednou, druhá polovina zápasu ale byla v jejich režii. Ve třetí třetině získaly zápas na stranu ostravského týmu dvě trefy Delonga a branka Pažáka.

V ženské elitě se dařilo FBC Ostrava, které si ve své skupině připsalo dvě výhry poměrem 5:3, a to nad Loistem a Klotenem-Dietlikonem Jets. Cennou výhru nad Erou zapsaly také florbalistky Tatranu poměrem 4:0.

V mužské elitě vyhrálo také Pixbo, které porazilo Spartu 12:4. V zápase se prosadil také Jiří Curney. V posledním dnešním zápase mužské elity pak Era porazila Zug 8:4.

 


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Tatran napsal:

    To jestli ten Tatran v příštích dvou sezónách neudělá aspoň jeden titul tak bych byl hodně překvapenej, protože pod Fridou s Benešem fakt hrajou parádně

Napsat komentář

*