Česká reprezentace mužů vyhrála turnaj EuroFloorball Tour. Foto: Claudio Schwarz, unihockey-fotos.ch Česká reprezentace mužů vyhrála turnaj EuroFloorball Tour. Foto: Claudio Schwarz, unihockey-fotos.ch
4. 9. 2022 Reprezentace - Muži (4) KOMENTÁŘŮ

Výhra na turnaji Euro Floorball Tour. Češi porazili Švýcary 2:1 a ovládli celý turnaj

 



Tři zápasy = Tři výhry. Taková je bilance české reprezentace mužů na turnaji série EuroFloorball Tour ve švýcarském St. Gallenu. Ve svém posledním vystoupení totiž svěřenci hlavního trenéra Jaroslava Berky porazili domácí tým, v přímém boji o výhru v turnaji, poměrem 2:1.

Na góly se 632 přítomných diváků pořádně načekalo, Kisugite totiž otevřel skóre až v čase 49:04. Vedení Čechům vydrželo dvě a půl minuty, poté vyrovnal Camenisch.

Poslední slovo měl ale v čase 56:30 Lukáš Punčochář. Český tým tak ve Švýcarsku i ve třetím utkání zvítězil a zapsal tak vítězství v celém turnaji série EuroFloorball Tour.

VÝSLEDEK EURO FLOORBALL TOUR 2022:

Česko – Švýcarsko 2:1 (0:0, 0:0, 2:1)

Branky: 50. Kisugite, 57. Punčochář – 53. Camenisch.

Sestava Česka: Bauer – Němeček, Hemerka, Rýpar, Punčochář, Gruber, Kisugite, Zouzal – Havlas, Langer, Stránský – Krbec, Forman, Delong – Besta, Jendrišák, Tokoš – Ondrušek, Šindler.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Ole napsal:

    Nejsem pamětník a jsem líný hledat 🙂 ale nestalo se náhodou poprvé, že Češi vyhráli všechny tři zápasy na EuroFloorball Tour?

    • Pan M. napsal:

      Poprvé jsme vyhráli všechny zápasy na EFT v roce 2014 během turnaje v České Lípě, kde se uskutečnilo také první památné vítězství nad Švédy. 🙂

  • Bootham napsal:

    Povedený turnaj pro kluky! Nejhezčí zápas asi se Švédy. Nepamatuji si kdy jsem viděl, že by naše první lajna přehrávala švédskou první lajnu. V jednu chvíli tam na naši jedničku vyšla švédská třetí lajna a ta si v podstatě koupila lístek na kolotoč. Neskutečný válec od kluků po celý zápas.
    Finové se lépe připravili na naši první formaci a zápas rozhodně snesl parametry.
    Švýcaři se asi zalekli, že by mohli celý turnaj opanovat a po půl zápasu předváděli nekoukatelný florbal, že bych se ani nedivil kdyby se půlka diváků sebrala a šla domů, zatímco ta druhá by již na hale spala. Nevím kdy jindy by rozhodčí mohli minimálně upozornit soupeře na pasivitu. Hlavně proti naší jedničce si to posílali na svojí polovině jako bago na tréninku. Kdyby hrál Beneš a Šindler nešel střídat při rozehrávce Švýcarů, věřím že by prohráli větším rozdílem.
    Brankáři výborní, první lajna skvělá, Forman neskutečný technik, ale zároveň plno ztrát v přechodové fázi, Rýpar zazářil na nájezdech, Delong a Šindler totálně z formy, chyběl mi tam Petr Majer.

    • Pája napsal:

      A víme proč Berka nebere Majera?
      Jinak první česká lajna byla neprosto jinde. Především Beneš s Němečkem naprosto top hráči.

Napsat komentář

*