Karolína Suchá v dresu Täby Foto: Per Wiklund, perwklund.se Karolína Suchá v dresu Täby Foto: Per Wiklund, perwklund.se
27. 10. 2022 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

LEGIONÁŘKY: Derby pro Pixbo a Täby, Krupnová vstřelila hattrick, Suchá zapsala tři asistence  

 



Ve Švýcarsku se před reprezentační přestávkou nehrálo, nicméně ve Švédsku byly na programu zajímavé duely. Česká derby dopadla dobře pro Pixbo Elišky Krupnové a Täby tria Karolína Suchá – Eliška Chudá a Lenka Remešová.

Švédsko

Ve Švédsku byly na programu především dvě zajímavá derby: Pixbo se postavilo Rönnby, což byl vlastně souboj druhého a třetího týmu ženské Superligy. Utkání skončilo výhrou Pixba 8:7 a klíčovou roli hrála Eliška Krupnová. Kapitánka českého národního týmu totiž zapsala hattrick, který završila vítěznou osmou brankou. Rönnby nepomohla k bodovému zisku asistence Keprtové ani drtivý finiš, kdy Tygřice nastřílely pět branek v řadě.

Druhé „české derby“ mezi Malmö a Täby skončilo výhrou Täby 6:5 v prodloužení. Třemi asistencemi se o to zasloužila Karolína Suchá, z českého pohledu je potěšitelné, že v brance vítězek odchytala zápas Lenka Remešová.

Nela Jiráková stále není připravena do plné zátěže v Endre, to ale prolomilo sérii čtyř porážek a zapsalo výhru 11:4 nad nováčkem soutěže – Åkersbergu

Finsko

Ve Finsku po dvou prohrách zvítězilo SB-Pro. To porazilo SSRA 5:3 poté, co první třetinu prohrálo 0:3.

Ve Švýcarsku se před reprezentační přestávkou tradičně nehrálo.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*