Florbalistky Bulldogs a Startu98 se představí ve šlágrech svátečního kola. Foto: Bulldogs Brno
17. 11. 2022 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Státní svátek přinese souboj Bulldogs s Chodovem a pražské derby

 



Státní svátek 17. listopadu nezastaví Extraligu žen. Nejvyšší ženská soutěž má na programu kompletní program jednoho kola, kterému dominují dva zápasy: Bulldogs Brno se postaví Chodovu, v Praze se pak odehraje derby mezi Startem98 a Bohemians.

Program 10. kola Extraligy žen:

1.SC TEMPISH Vítkovice – Finance Novák FBK Jičín
15:00, SC Dubina Ostrava
Pro zkušený tým Jičína bude jistě výzvou, představit se na palubovce Vítkovic, ty ale rozhodně nejsou optimálním soupeřem k tomu, aby na nich tým, který se trápí po dobrém vstupu do sezóny, získával sebevědomí. Pro omlazenou sestavu Vítkovic ale bude zajímavou zkouškou čelit jičínským brejkům.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body

Panthers Praha – FBC ČPP Bystrň Group Ostrava
16:00, SH ZŠ Rudná
Analogicky platí pro Panthers vlastně totéž, co pro Jičín v prvním utkání tohoto kola. Ostrava by v tomto utkání mohla získat také střelecké sebevědomí, každopádně je jeho velkým favoritem.
Tip Florbal.cz: Výhra FBC za 3 body

Crazy girls FBC Liberec – FBS Olomouc
18:00, SH ZŠ Dobiášova Liberec
Dost možná další velmi zajímavé utkání: Olomouc, vypadá to, se konečně dostala do potřebné herní vlny, extraligový nováček má naopak na co navazovat ze zápasu proti Tatranu. V Liberci lze očekávat velmi tvrdý souboj o extraligové body, ve kterém si myslííme, že příliš branek nepadne, proto bude každý gól nesmírně důležitý.
Tip Florbal.cz: Výhra Olomouce za 3 body

Bulldogs Brno – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
18:00, SH SportPoint Brno
Možná je škoda, že se navzájem kryjí zápasy v Brně a v Liberci. Buldočky v minulém kole stály proti Vítkovicím, nyní je čeká další velká zkouška proti Chodovu. Ten bude chtít zapomenout na relativní nezdar s Mladou Boleslaví a dobře se naladit na souboj o první místo, který přijde v sobotu. Dá se očekávat, že celoplošná hra Buldoček bude Pražankám dělat problémy.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

FAT PIPE Tigers Start98 – FbŠ Bohemians
19:00, SH Jižní Město
V hale, kterou provizorně oba celky využívají jako domácí, se odehraje další zajímavý zápas tohoto kola. Bohemians by jistě chtěli potvrdit pozici týmu, který společně s Bulldogs bude stíhat velké hráče extraligového pelotonu, na druhé straně Tigers jistě cítí šanci zajímavé body pro potvrzení pozice v elitní osmičce.
Tip Florbal.cz: Výhra Bohemians za 3 body

MITEL Florbalová akademie MB – PSN Tatran Střešovice
19:00, Nová MSH Mladá Boleslav
Boleslav poslala Tatranu ráznou vizitku, když stejně jako on dokázala proti Chodovu bodovat. Uvidíme, jaký vlvi na tým tento nečekaný zisk bude mít, nic to ale zatím nemění na faktu, že pražský tým je v utkání velkým favoritem.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*