Florbalistky Bulldogs a Chodova čekají šlágry kola. Foto: Bulldogs Brno Florbalistky Bulldogs a Chodova čekají šlágry kola. Foto: Bulldogs Brno
19. 11. 2022 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Bitva o první místo nebo další těžká zkouška pro brněnské Buldočky

 



Extraliga žen pokračuje ve zběsilém tempu, a co se programu týče, tak rozhodně nezastavuje. V 11. kole dojde na souboj dvou dosud neporažených týmů – Vítkovic a Chodova. Další těžká zkouška stojí také před Bulldogs Brno, jehož hráčky se postaví Tatranu Střešovice.

Program 11. kola Extraligy žen

FBS Olomouc – Panthers Praha
Sobota, 14.00, SH Čajkaréna Olomouc
O Olomouci lze prohlásit, že se definitivně rozjela, zato Panthers se stále trápí. Na domácím hřišti musí hanácké florbalistky potvrdit svůj vzestup, naopak Panthers se musí pokusit o to, aby konečně bodovaly. Karty jsou v tomto ohledu nakloněny spíše domácím, pro které se jedná o utkání, kde mohou ukázat také svůj útočný potenciál.
Tip Florbal.cz: Výhra Olomouce za 3 body

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota, 16.00, SH Jižní Město
Souboj první s druhým, souboj neporažených, souboj o první místo tabulky. Bude zajímavé sledovat, jestli bude mít navrch přeci jen větší zkušenost na straně Ostravanek anebo se Chodovu znovu podaří překvapit na úkor favorita, kterým Vítkovice jsou. Na dva poslední výsledky Pražanek není třeba brát zřetel ve smyslu, že by mělo být rozhodnuto předem, tento zápas slibuje skvělou podívat a – snad – také reklamu na ženský florbal.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – MITEL Florbalová akademie MB
Sobota, 17:00, ČPP Aréna Ostrava
Ostravské FBC čeká utkání proti Mladé Boleslavi, která v posledních utkáních zapsala solidní výsledky i proti silnějším soupeřům. Svěřenkyně hlavního trenéra Jakuba Robenka by se tak měly mít na pozoru, v utkání by ale rovněž měly potvrdit svou kvalitu tak, jako o svátečním dni proti Panthers.
Tip Florbal.cz: Výhra FBC za 3 body

PSN Tatran Střešovice – Bulldogs Brno
Sobota, 20:00, STODOLA Aréna Střešovice
Třetí těžká zkouška v řadě pro brněnské Buldočky, respektive výzva pro Tatran. Ten má jistě dostatečný studijní materiál z utkání Bulldogs – Chodov, bude zajímavé sledovat, jak si Pražanky poradí s agresivní hrou Brna. To by napotřetí jistě rádo proti silnému soupeři uspělo, ovšem hodilo by se mu, kdyby někdo výrazně podpořil Annu a Emu Brucháčkovy. To by mohla být brněnská cesta.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

Finance Novák FBK Jičín – FAT PIPE Tigers Start98
Neděle, 16:00, Sportovní areál Jičín
Tygřice jsou na vítězné vlně po zdaru proti Bohemians, naopak větší zkušenosti jsou na straně Jičína, který do utkání sice nepůjde jako favorit, nicméně mohl by se chytit právě proti tomuto soupeři. Bodovat už parta okolo hrající trenérky Gabriely Žůrkové nutně potřebuje, proti Startu, který navíc ukázal proti Bohemians velkou morální sílui, to ale bude hodně těžké.
Tip Florbal.cz: Výhra Startu98 za 2 body

FbŠ Bohemians – Crazy girls FBC Liberec
Neděle, 16:00, Jedenáctka VS
Florbalistky Bohemians potřebují zareagovat na porážku se Startem98 a zápas s Libercem se nyní jeví jako podstatný pro reparát. Na druhou stranu Crazy girls ukázaly, že se žádného soupeře nezaleknou a na Jedenáctce by se tak mohl odehrát nečekaný šlágr na závěr ženského víkendového programu.
Tip Florbal.cz: Výhra Bohemians za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*